Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Port

Domyślnie

Nikt, nic?

Domyślnie

Chyba lekko bujało, bo maszty po lewej poruszone w ogóle mam wrażenie, że lewa strona troche mniej ostra, ale może to tylko takie wrażenie, bo na lewe oko mniej ostro widzę
    TEMATYCZNE & RAWKI - Zapraszamy do zabawy
    Pozdrawiam, Michał

Domyślnie

Można było focić weziej, pozbywając się światła po prawej, takie jasne elementy przy krawędzi kadru nie są dobrą sprawą.
    Widzę lekkie halo wokół budynku w centrum,
    można też by wyczekac lepsze warunki, tzn jakieś chmurki na niebie,
    pozdrawiam
    ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc

d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Za ciemno na szczegóły, za jasno na zdjęcie nocne. Po co taki szeroki? Te krzaczory po lewej i prawej coś do kadru wnoszą?
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    Można było focić weziej, pozbywając się światła po prawej, takie jasne elementy przy krawędzi kadru nie są dobrą sprawą.
    Widzę lekkie halo wokół budynku w centrum,
    można też by wyczekac lepsze warunki, tzn jakieś chmurki na niebie,
    pozdrawiam
    Na chmurki to ja bym musiał czekać ze trzy dni, a to było tak okazjonalnie popełnione jak jechałem oglądać fajerwerki.

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    Za ciemno na szczegóły, za jasno na zdjęcie nocne. Po co taki szeroki? Te krzaczory po lewej i prawej coś do kadru wnoszą?
    Szeroko bo.. bo lubię szerokie kadry. Takie nieprzyzwoicie szerokie gdzie przestrzeni jest aż nadto Wąska wersja bez krzaczorów mi osobiście się nie podoba, ale wygląda tak:

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Nie chodziło mi o cięcie, ale o takie kadrowanie. Nie mam nic do szerokich ujęć, ale muszą mieć jakieś uzasadnienie.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Uprawnienia umieszczania postów