Witam, Takie oto zdjecie mi wyszlo gdy testowalem parasolke.
Szukaj
Witam, Takie oto zdjecie mi wyszlo gdy testowalem parasolke.
oj te wlosy po prawej ( rozmazane ) psuja cale zdjecie
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Hanibal ma rację, gdyby nie one to byłoby bardzo fajne.
Nikon D40 + Nikkor 18-70. Dopiero zaczynam zabawę z rysowaniem światłemjestem kompletnym amatorem.
ba byloby ekstra, ale material ja foty juz masz teraz tylko pstrykac ja i pstrykac![]()
emeryt
mi sie włosy podobają, nie licząc tegeo, że trochę źle je rozmyłeś, nawet to ujecie spoko, ale nad wykonaniem musisz posiedzieć
zastanawia mnie kiedy na forum przestana przewazac zdjecia z opisem .. "takie cos mi sie prstyknelo spontanicznie" "nacisnal mi sie guziczek.. i takie cos wyszlo, podoba sie?" " testowalem obiektyw/parasolke/ wezyk spustowy/nowe wkladki do butow" ....
a moze tak jakies swiadome i zamierzone sesje???![]()
bo tak jest bezpieczniej... przynajmniej jak się coś spieprzy, to można zwalić na to, że nie do końca się sprzęt opanowało...
Coz, ciezko mi teraz udowodnic ze nie jestem wielblademNiestety naprawde testowalem sprzet
Zdjecie zostalo zrobione moze w 15 min w biurze tuz po rozpakowaniu paczki
A co do swiadomych zdjec to nastepne obiecuje bedzie w pelni swiadome.
![]()
Zaraz po rozpakowaniu! To masz talent. Dla mnie zdjęcie ekstra, wziołem na dysk ok?
Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|
No problem. A co do talentu to chyba kupe szczesciaDo mnie jak ulal pasuje okreslenie duzo sprzetu - nic talentu
Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami