Architektura to nie moja działka więc chętnie poczytam wszelkie opinie.
Cobh, Irlandia
Szukaj
Architektura to nie moja działka więc chętnie poczytam wszelkie opinie.
Cobh, Irlandia
w jakim celu zastosowales filtr?
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
W zasadzie jakbyś pisał całymi zdaniami to byłoby Cię dużo łatwiej zrozumieć...
Pewnie chodziło Ci o:
W jakim celu zastosowałeś filtr szary, skoro chmury są rozmyte na poziomie 'takse' a nie 'łojaciealewypas'
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
W celu wydłużenia ekspozycji, następne pytanie poproszę![]()
@Robert miernik sapienti sat. @bhk w jakim celu wydluzyles czas expozycji?
Ostatnio edytowane przez sufenta ; 01-07-2015 o 16:00
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
zgubiłeś dictum
A co do tematu, rzeczywiście przydałoby się raczej 30-45 sekund, te 15 wyszły ciut niedorobione. Za to kadr mi się podoba, ładnie domknięty.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Czy to następna Wieża w Pizie? Spróbuj jeszcze raz ale prosto![]()
Nie próbuje prosto!!! Nie zatrzymuj się w połowie drogi - podnieś aparat bardziej do góry, wtedy domki skrzywią się jeszcze bardziej!
Przy okazji uzyskasz interesujący efekt wkłęsłości kuli ziemskiej.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Aż tak krzywo jest? Gdybym miał trzymać obiektyw poziomo to musiałbym mieć jakąś zwyżkę. Wieża ma 90m wysokości, ciężko skadrować. Miejsce nie pozostawia też za dużego pola do manewru.
@sufenta, bo kupiłem nowe filtry i jeszcze mi podjarka nie przeszła na ich testowanie w różnych warunkach. Do tej pory robiłem tylko morskie krajobrazy.
Skontaktuj się z nami