Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: L&M

Domyślnie L&M

Podzielę się z wami moimi wypocinami. Mój pierwszy plener ślubny, od razu dodam , ze lalo więc miałem mocno ograniczone pozy i czas, a tak to wygląda. Prosi o krytykę.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Domyślnie

Kilka, subiektywnych, uwag...

1 - czy ta Pani rozsmarowała sobie jeden z kwiatów na skórze? I dlaczego tak ciasno?
    2 - fajnie
    3 - podobne
    4 - no tu juz mogłeś podejść bliżej i, kadrując ciaśniej, podkreślić ich bliskość
    5 - ciasno!
    6 - o, i tu już widzę przestrzeń ale jako, że mały ciągnie w nasze prawo po co ta lewa pusta strona? Żeby jeszcze cała grupka była między tymi dwoma drzewami...
    7 - coś mi tu nie pasuje... już wiem, zbyt duża głębia ostrości
    8 - fajne... ale ten mur po prawej stronie psuje chwilę (pomijam szofera za kółkiem)
    9 - kadrowo juz jakieś takie z buta (czy szofer nie mógł wyjść na papieroska bądź krótki spacer?)
    10 - fajne choć mogłeś poczekać żeby ją bardziej przygarnął ręką (widzę cztery plamy? na podsufitówce a obok młodego kawałek...rękawa?)
    11 - pewnie fontanna była fajna a ty znowu mały kawałek (przestrzeni, przybywaj)
    12 - no i fajne
    13 - nostalgiczne, fajnie uchwycone (tylko na marginiesie: dlaczego młoda tak się uchwyciła sztywno tego bukietu? mogła spuścić luźno rękę)

Wiem, już mnie nie lubisz ale mną się nie przejmuj, ja amator jestem

PS. Od strony technicznej się nie czepiam (pomijając nadmiar czerwieni na skórze).
    "Któż jak BÓG!" - Św.Michał

Domyślnie

Ogólnie znośnie ale jakoś tak trochę za zimne kolory i wydaje mi się, że idą w fiolet i zieleń.

Domyślnie

ogólnie zdjęcia bardzo mi odpowiadają. Obróbka kolorów zamierzona i trafiona - na moim monitorze (skalibrowanym jak u większości użytkowników forum) wygląda OK. Na zdjęciu 7 chyba za bardzo 'wyciągane' niebo, zdjęcia na tle fontanny (chyba) też nie do końca mnie przekonują.
    Zobaczyłem po urlopie i z ostatnich reportaży ślubnych Twój podoba mi się najbardziej. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof_G Zobacz posta
    [...]na moim monitorze (skalibrowanym jak u większości użytkowników forum)
    No właśnie....
    Ostatnio edytowane przez popi ; 17-07-2015 o 23:14
    "Któż jak BÓG!" - Św.Michał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popi1612 Zobacz posta
    Kilka, subiektywnych, uwag...

Wiem, już mnie nie lubisz ale mną się nie przejmuj, ja amator jestem

PS. Od strony technicznej się nie czepiam (pomijając nadmiar czerwieni na skórze).
    Dzieki , amator, nie amator, wszelka krytyka daje do myslenia,
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Pawulon160883 ; 17-07-2015 o 23:21

Domyślnie

mam tak samo chyba skalibrowany monitor bo u mnie skora tez czerwona...

Uprawnienia umieszczania postów