Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: studyjne 16

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skarcity Zobacz posta
    To masz trudno w zyciu (z tym rażeniem), bo wiekszosc kobiet ma wlosy na rękach a na twarzy nie. I taki stan jest zupelnie naturalny. Dodatkowo kobiety nakładają makijaż na twarz, a na ręce już nie. Z tych dwóch powodów skóra twarzy może, a nawet powinna wygladać inaczej.

Pozdrawiam
    Ale tu jest mowa o zdjeciach ze studia, gdzie wszystko jest retuszowane i nic nie jest naturalne. W tej konwencji te wloski przeszkadzaja.

Ja poza tymi wloskami zwrocilem tez uwage na zyly na stopach modelki, pewnie od pozowania w wysokim obcasie ale mozna by to bylo zretuszowac. Poza tym zdjecia profi.
    usuniety bo obrażał uczucia religijne

Oszczędny w słowach Awatar Noele
    Miasto
    Dolny Śląsk

Domyślnie

O ile na włoski na rękach nie zwróciłam uwagi, to na stopy owszem. Ale ogólnie zdjęcia rewelacyjne, bardzo mi się podobają.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djhonda Zobacz posta
    Ale tu jest mowa o zdjeciach ze studia, gdzie wszystko jest retuszowane i nic nie jest naturalne. W tej konwencji te wloski przeszkadzaja.
    Wiem, że to zdjęcia ze studia. Nie wiem natomiast skąd założenie, że w takich zdjęciach "wszystko jest retuszowane i nic nie jest naturalne"? Niby dlaczego?
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Uprawnienia umieszczania postów