Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biegly Zobacz posta
    Sympatyczny kadr, koledzy słusznie zauważyli lekkie przesycenie.
    Jednak to da się*załatwić jednym suwakiem - każdemu się zdarza
    Pozdrawiam
    Koledzy nie musieli "zauważać", raczej przeczytali.
    Fajnie to wygląda, ale wydaje mi się, że wersja XL oglądana parę dni temu u Ciebie prezentuje się wyraźnie lepiej.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

ale wydaje mi się, że wersja XL oglądana parę dni temu u Ciebie prezentuje się wyraźnie lepiej.
    I tu wierze na słowo
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Przyjemne w odbiorze, dobry kadr.

Domyślnie

Świetne zdjęcie.
    Nikon D500, D810 -N50/1.8, N17-55/2.8, N70-200/4, Samyang 85/1.4, Sigma 500/4.5, YN-565EX
    https://czapajew24.wixsite.com/rafalbieroza --- https://500px.com/czapajew24

Domyślnie

Niestety wszystko na tym zdjęciu, poza niebem i wodą, jest "radioaktywne". Może mam coś nie tak z monitorem? Bo aż mi się wierzyć nie chce. Wydaje się, że świecą głównie czerwienie.

Domyślnie

Koledzy już zauważyli że fota lekko pojechana z kolorem i tzw. hdr co nie znaczy że jest zła. Ładnie pokazany kawałek miasta
    i pewnie wielu chciałoby mieć taką pamiątkę.

Oszczędny w słowach Awatar tomycki
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój

Domyślnie

Dla mnie kolory są OK. Może rzeczywiście trochę przesycone, ale dzięki temu zdjęcie przyciąga wzrok.
    Jako turysta na pewno kupiłbym taką piękną pocztówkę.
    Gratulacje.
    Tomcio

Domyślnie

witam Rafale, ( troche mnie nie było w kraju dlatego odpowiadam dopiero teraz ) nic sie nie zdarza przypadkowo, za długo robie zdjecia zeby mogło sie zdarzac , wszystko zostalo zaplanowane, tak mialo byc, o czym wspomnialem w opisie zdjecia. Fotografia turystyczna, kwestia gustu czy bedzie sie podobac taka własnie - pozdrawiam

Domyślnie

Kadr bardzo fajny, ale jak dla mnie to przesadzone z obróbką, wygląda to mocno nienaturalnie.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Janku, kupuję w ciemno tę "widokówkę" jak ją niektórzy nazwali. Z jej plusami i minusami oraz życzę sobie i wielu innym kolegom z forum aby też "popełniali" podobne ujęcia. Wybieram się na przełomie lipca i sierpnia do Gdańska i mam nadzieję, że uda mi się chociaż w części zrobić tak dobre zdjęcia jak Twoje.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów