Szukaj
Model super.
Koszula gejowska jakas taka. Nie masz kratki albo cos ?
... ucze sie patrzec i widziec...
i duqa z tego...
Witamy na forum,a co do zdjęć to 4 pięknie wyszła (dobrze uchwycona chwila).1 też mi się podoba. Cały set jest dobry, nie ma się tu czego czepiać gratuluje synka i zdjęć.
Jedynka bardzo fajna, ale jak preferuję kolorowe zdjęcia dzieciaków - więcej radości w nich widać.
Pozdrawiam Mirek
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Dla mnie czwórka jest zdecydowanym faworytem.
Brawa za kadr.
Wypijmy za blendy...
na 4 fajnie się rozmyły paprocie z tyłu, jakie to szkło?
D3100, D7100 35 1.8G AF-S, Sigma 17-50 2.8 OS, Pentacon 50 1.8 MC, Nikon 85 1.8G, Metz 52 i zero wolnego czasu
Dziekuję za wszystkie komentarze.
Koszula w kratę jest, ale ma podwijane rękawy, które denerwowały modela
Co do szkła to Canon 24-70 2.8 L.
Pozdrawiam!
Jak mały dorośnie to będzie miał super pamiątkę. Świetne zdjęcia. Przy portrecie zawsze powstaje pytanie czy udało się uchwycić osobowość danej osoby. Tu młody wygląda na lekkiego zawadiakę, poza 4. Na 4 to romantyk, albo ciekawski. Jeśli tak jest w rzeczywistości to tylko pogratulować wyczucia chwili. We mnie te zdjęcia budzą emocje i chęć zastanowienia się nad nimi, a oto właśnie w fotografii chodzi. Strony technicznej nie będę komentował bo nie ma w tym momencie żadnego znaczenia, choć i tak nie ma się do czego przyczepić![]()
Skontaktuj się z nami