Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Planeta Ziemia

Domyślnie Zdjęcia Antka. Pierwszy post.

Witam wszystkich Forumowiczów! Jestem nowym użytkownikiem forum i chciałbym zaprezentować kilka swoich zdjęć. Liczę na konstruktywną krytykę, ponieważ dzięki niej będę mógl dalej się rozwijać! W roli modela mój 15-to miesięczny synek Antoni! Pozdrawiam!

1.

2.

3.

4.

Domyślnie

Model super.
    Koszula gejowska jakas taka. Nie masz kratki albo cos ?
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

Witamy na forum,a co do zdjęć to 4 pięknie wyszła (dobrze uchwycona chwila).1 też mi się podoba. Cały set jest dobry, nie ma się tu czego czepiać gratuluje synka i zdjęć.

Domyślnie

Jedynka bardzo fajna, ale jak preferuję kolorowe zdjęcia dzieciaków - więcej radości w nich widać.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Dla mnie czwórka jest zdecydowanym faworytem.
    Brawa za kadr.
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

na 4 fajnie się rozmyły paprocie z tyłu, jakie to szkło?
    D3100, D7100 35 1.8G AF-S, Sigma 17-50 2.8 OS, Pentacon 50 1.8 MC, Nikon 85 1.8G, Metz 52 i zero wolnego czasu

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Planeta Ziemia

Domyślnie

Dziekuję za wszystkie komentarze.

Koszula w kratę jest, ale ma podwijane rękawy, które denerwowały modela

Co do szkła to Canon 24-70 2.8 L.

Pozdrawiam!

Domyślnie

Jak mały dorośnie to będzie miał super pamiątkę. Świetne zdjęcia. Przy portrecie zawsze powstaje pytanie czy udało się uchwycić osobowość danej osoby. Tu młody wygląda na lekkiego zawadiakę, poza 4. Na 4 to romantyk, albo ciekawski. Jeśli tak jest w rzeczywistości to tylko pogratulować wyczucia chwili. We mnie te zdjęcia budzą emocje i chęć zastanowienia się nad nimi, a oto właśnie w fotografii chodzi. Strony technicznej nie będę komentował bo nie ma w tym momencie żadnego znaczenia, choć i tak nie ma się do czego przyczepić

Uprawnienia umieszczania postów