Szukaj
wiecej tu madzi niz motorku
torche za duzo balaganu w tle...
ale zrozumiale bo to warsztat
fajne
jedno zdjeice zaprezentowal bym zpelnym motorkiem
![]()
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
hmm nie podoba mnie się kolor skóry na 3 i 4( z przytupnięciem na 4 :P )
niestety światło i obróbka leżynie podoba mi się
dołożę się ..
dziwnie wyglądza mały palec w lewej ręce na zdjęciu 1.
pomysł fajny
Za dużo żółci w 3.
ochyda nie nawidze takich zdjec ... moze to przez modelki ktore przewaznei wygladaja jak prostytutki zeby gozej nei powiedziec ... pozatym jak ktos juz napsial brzydka skora ....
pietro przeginasz... rozumiem stylizacje warsztatową, ale bałagan w tle za duży MZ.
Jeśli chodzi o sesje na motocyklu, to sailor pokazywal backstage'owy filmik- co prawda w studio, ale np. pozy i kadry mozna podpatrzecpolecam
Twoje wcześniejsze sesje bardziej mi odpowiadały- wydawaly się bardziej... hm.. przemyslane i ciekawsze (chociazby oswietleniowo)
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
rzeklbym nawet ze z takim samym motocyklem tylko ze z ochudzona wersja torowa :P
co do powyzszych zdjec - kadry - okrutne .. stylizacja modelki na tania tirowke rownie okrutna, oswietlenie kolor skory lezy. calosc imho do kosza. poprzednie foty byly duzo lepsze. moze wiec lepiej najpierw skupic sie na szlifowaniu warsztatu a potem ruzcac sie na gleboka wode. bo zrobienie teog typu sesji jest dosc skomplikowane moim zdaniem.
Też mam wrażenie,że komentarz bardzo nie na miejscu.Foty faktycznie słabe i o tym należy wspomnieć ,a nie sięgac do takich niemajacych nic wspólnego z modelką porównań.Myslę,że warto czasami zastanowić się dobrze ,a potem pisać.Nie przyszło ci do głowy,że modelka może czytać te komentarze????
Skontaktuj się z nami