Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Baltard Bay Panoramicznie

Panorama...

Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 04-07-2015 o 17:49

Domyślnie

bardzo ladnie, ale czy nie za ostro?
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Smaczny obrazek, może napiszesz z ilu klatek złożyłeś ten kadr?
    Też mam wrażenie że trochę przeostrzone

Domyślnie

8 klatek, cztery naswietlane na niebo i cztery na dol, po polaczeniu wymaskowalem okolice slonca ze zdjecia wyjsciowego dobrze naswietlonego...co do ostrosci to dla nie jest ok.

Domyślnie

Hmmm bardzo doby kadr, jak wiadomo - nie łatwo tam o dobry kadr a ten gra należycie. Jako całość - bardzo mi sie podoba ten obrazek, jest dopracowany, ciekawy kolorystycznie i przy tym bardzo naturalny.
    Panorama ściśnięta z tak dużej matrycy i z tylu zdjęć, po czym pomniejszona o milion razy do rozmiarów tego zdjęcia - nigdy nie będzie na monitorze wyglądać na krystalicznie ostrą. Bo tu nie jest krystalicznie ostra, natomiast absolutnie nie jest nieostra. Jest tak jak ma być.
    Dobre zdjęcie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    8 klatek, cztery naswietlane na niebo i cztery na dol, po polaczeniu wymaskowalem okolice slonca ze zdjecia wyjsciowego dobrze naswietlonego...co do ostrosci to dla nie jest ok.
    Było trochę roboty, ale warto_ cieszy oczy.
    Pozdrawiam.
    Z6III_10_10-Fisheye_14-30_15-Shift_24-120_26_28-75_45_50_105_100-400_180-600_TC2.0_DJI

Domyślnie

Ten kadr jest taki "Twój". Świetna robota.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

bdb fotografia , z dobrym swiatłem i kadrem

Domyślnie

Minimalnie niebo przedobrzone, ale to kwestia własnego smaku... niemniej jednak się podoba!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

W życiu nie widziałem takiego widowiska. Światło jest wspaniałe! Przyczepię się jednak do kadrowania. Mnie przeszkadza skała wyłażąca z kadru. Moim zdaniem dobrym pomysłem było by obcięcie prawej strony w celu pozbycia się owego kamienia
    Fuji

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów