Szukaj
Jak zwykle klasaRozmycie w 2 to rozmycie w Ps-ie?
Super, świetne fotki, nic dodać nic ująć![]()
Dobre to - tak po hamerykańskuCzy na 3 wszedłeś na słup energetyczny/telefoniczny? Wnioskuję po przewodach odbijających się na lakierze
![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Fotki z cyklu Caringtonowie jednego wieczoru.
Blichtr i tyle.
Od poniedziałku szara rzeczywistość.
D7k, VR 18-105
niemiałem booma do lamp i użyłem poprzeczki, żeby unieść aparat wysoko nad młodymi
chciałem początkowo użyć routera tp-linka, żeby na telefonie mieć podgląd LV do kadrowania, ale oczywiście wszystko zadziałało przeciwko i jak aparat się raz rozłączył, to już się nie chciał połączyć, więc sobie darowałem, bo czas wypożyczenia auta nam się kończyłustawiłem samowyzwalacz na 10 sekund, obiektyw na dużą przysłonę i wyostrzony na oko na odpowiednią odległość manualnie wg skali i tak z 10 razy podnosiłem aparat na tym boomie po naciśnięciu spustu migawki i odliczaniu do 10
zabawa była niezła ale końcem końców na ślepo trafiłem dwie klatki, które skleiłem w panoramę, żeby ujęły całe auto
młodzi o niczym nie wiedzieli i całą sesję przygotowała dla nich nasza wspólna znajomawidziała, że byli ubrani tak jak są na zdjęciach na swoich poprawinach i chciała im sprezentować małą przygodę, więc zorganizowała samochód, pozwolenie w restauracji i poprosiła mnie o zrobienie zdjęć
młodzi wiedzieli tylko, że jadą na zdjęcia i nie znali żadnych szczegółów
cała sesja minęła w miłej atmosferze na wygłupach i wszyscy będziemy to mile wspominac
![]()
Bardzo dobra robota. Ładne kadry, dobrze ciągnięta jasność (zachowane detale w światłach) i pozytywny przekaz.
Na pierwszym zdjęciu popracowałbym nad zacienionym okiem panny - dwie minuty i będzie inna bajka.
fotki genialne, gratuluję
Skontaktuj się z nami