Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie jaka torba do D300 ?

dzień dobry, jestem tutaj nowy, i chciałbym wszystkich pozdrowić mam pytanie do użytkowników D300, mianowicie jaką polecacie torbę lub też plecak tak by zmieścił się D300 z gripem, 18-105, 55-300 oraz stałka 35 mm i jakieś filtry ? co byłoby fajne i pojemne waszym zdaniem ale też nie za duże ? pozdrawiam

Domyślnie

Pojemne i nieduże... Ktos powie, ze to się wyklucza. Poza tym oba określenia są sos względne i każdy może to różnie interpretować. Przy Twoim wyposazeniu możesz przyjrzeć sie bliżej Lowepro Flipside Sport 15 AW. Zmieścisz caly sprzęt i będzie jeszcze miejsce na lampę. Jak nie używasz gripa to może zapakujesz sie w wersje 10AW. W moim mniemaniu to rewelacyjne kompaktowe plecaczki, do tego bardzo wygodne i funkcjonalne. Sam uzytkuje 15 AW którego własnoręcznie wybieralem z kilku różnych. Jak dla mnie to sprzęt chyba idealny, spełnia wszelkie stawiane mu wymogi.

Domyślnie

tamrac 3447 dyskretna, fajnie zrobiona, pojemna - mi wchodzi D700 z 85, 70-300, 35/1.8, oly OM-D z gripem i dwoma stałkami, portfel, klucze, filtry, 3 CF i 2 SD w blistrach, laptop i ładowarki
    D90|D700|35|85|18-105|70-300|SB-700| |EM-5|12-50|45| |Manfrotto|MBPr 13"|

Domyślnie

patrzyłem i chyba są ok, ale jednak ostatecznie szukam plecaka albo torby na D300 z gripem, dwie stałki 50mm 1.8 oraz 35 1.8 i 18-105 vr. tele raczej do sprzedania będzie. pozdr

Domyślnie

No to Lowepro Flipside Sport 10 AW to powinien pomieścić. Wsadzisz body z zapięty szklem, na samym dole dwa szkielka obok siebie, i jeszcze powyżej jednego obiektywu czyli pod rękojeścią od body powinno być miejsce na jakies drobiazgi lub nawet może a lampę.

Domyślnie

Flipside Sport 10 AW jest droga a ja nie mam tyle kaski szukam coś o wiele tańszego

Domyślnie

Tak to jest, jak człowiek nie podaje budżetu w jakim chce się zmieścić Później ludzie nie wiedzą co polecać...

Uprawnienia umieszczania postów