Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Z zona

Domyślnie Z zona

One kozie dead . Przemoglem strach i wrzucam kilka fotek mojej kochanej żony z naszą córka Nam się zdjęcia podobają choć nie ukrywam ze zależy mi na tym żeby robić coraz lepsze , wiec wasza opinia jest bardzo ważna. Zostało nam jeszcze 3 tygodnie kiedy mała jest inside wiec jeśli macie jakieś specjalne tricki jak fajnie ująć kobietę w ciąży ,to byłbym rad . Nikon D3200+Nikkor 55-200.
    Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

Domyślnie

Oj...

Poczytaj o robieniu zdjęć w dzień, o histogramie, o balansie bieli.

Gratuluje spodziewanej pociechy
    OM-D 10 Mk II

Domyślnie

jesli zostało 3tyg to zdecydowanie poszukaj fotografa który Wam zrobi dobre ciązowe zdjęcia. Te niestety się nie nadają do niczego - kadrowanie, ekspozycja, ostrośc, balans bieli - to wszystko lezy i kwiczy niestety. duzo nauki przed Tobą jeszcze.

Domyślnie

Dzięki za opinie .W zasadzie spodziewałem się takich. Moja żona jak juz pisałem jest nimi zachwycona wiec raczej nie chce jej tego odbierać W okolicy mamy panią która robi sesje ciążowe ale krzyczy za to £100 i przeglądając jej galerie nie jest zbyt kreatywna . Reasumując dzięki za opinie , teraz przynajmniej wiem od czego zacząć , bo owszem czytałem instrukcje obsługi i różne opisy na tym i na innych forach ale myślę że chyba za bardzo się rozpędzilem. Biorę się do nauki i może następne nie będą już tak straszne.

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

Domyślnie

Gdybyś robił w NEF i podesłał pliki komuś kumatemu to pomijając pierwsze zdjęcie dałoby się coś z nimi zrobić...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez durfik Zobacz posta
    [...] W okolicy mamy panią która robi sesje ciążowe ale krzyczy za to £100 i przeglądając jej galerie nie jest zbyt kreatywna [...]
    Może podaj linka do jej dzieł to zobaczymy czy owa pani jest bardziej kreatywna od Ciebie... czy nie.
    Nikon

Uprawnienia umieszczania postów