Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Klaudia

Domyślnie

sympatycznie
    OM-D 10 Mk II

Domyślnie

Mz. wyszla jakas taka wielgachna ta "lapa". Mysle o ciachnieciu pod bransoletka. Pojedyncze wlosy mozna wysteplowac.

Domyślnie

Mi równie średnio pasuje ta ręka. Szczerze mówiąc wygląda jak byłaby kogoś innego. Tak przynajmniej widzę to z pozycji smartfona.
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RaditZ Zobacz posta
    sympatycznie
    Dzieki

A z panami to ja sobie zaraz porozmawiam
    Cytat Zamieszczone przez 6868 Zobacz posta
    Mz. wyszla jakas taka wielgachna ta "lapa". Mysle o ciachnieciu pod bransoletka. Pojedyncze wlosy mozna wysteplowac.
    Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    Mi równie średnio pasuje ta ręka. Szczerze mówiąc wygląda jak byłaby kogoś innego. Tak przynajmniej widzę to z pozycji smartfona.
    Lapy to ma po tatusiu
    @6868, tez lubię ciasne kadry i Twoja wizja ciecia tez jest dla mnie do przyjęcia, z włosami tez można się pobawić, na 3 w ogóle jest bałagan.
    Oryginalny kadr jedynki

to jeszcze dorzucę

na trojce światło po prawej tez chyba za ostre ?

Domyślnie

3 z prawej albo za mocne albo to z lewej względem niego za słabe - zależy co chciałeś osiągnąć. Wyszło tak 1:1 na moje oko. Powinieneś chyba czymś twarz (centrum) też oświetlić, bo trochę ciemno. Tak mi się wydaje
    OM-D 10 Mk II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RaditZ Zobacz posta
    3 z prawej albo za mocne albo to z lewej względem niego za słabe - zależy co chciałeś osiągnąć. Wyszło tak 1:1 na moje oko. Powinieneś chyba czymś twarz (centrum) też oświetlić, bo trochę ciemno. Tak mi się wydaje
    To z prawej szlo z Beauty dish-a + plaster miodu, na twarzy wydaje mi się za ostre światło,
    po lewej szlo z odbicia białej parasolki, czy światło jest wyrównane czy któreś trochę przeważające to mi nie przeszkadza
    nie doświetlałem przodu zaczynało robić się płaskie, chcialem ciemno i z cieniami a czy mi wyszło to pozostawiłem do oceny

zaraz wstawię przyklad

aha, 3 byla trochę doświetlana z przodu

Domyślnie

Jako przykład, tak wygląda z doświetleniem z przodu

Domyślnie

"Nie znam się to się wypowiem" Ten rodzaj Oświetlenia nie pasuje do modelki. Jak już to tylko 1 ale i tu przeszkadza ręka tzn wyszła nam dość masywna ręka. Światło na 1 zabiera kg z twarzy a dłoń dodaje. Czasem trzeba amputować Zdaje się, że to kontra jest światłem głównym ale nic z tego nie wynika, nie ma tu jakiejś ciekawej pozy czy specjalnie uchwyconej sylwetki a uśmiechnięta twarz w mroku , hmmmm zabawa ze światłem. Ja bym poprawił. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawulon160883 Zobacz posta
    "Nie znam się to się wypowiem"
    To witaj w klubie, ci co się znają dawno nas olali

Cytat Zamieszczone przez Pawulon160883 Zobacz posta
    Ten rodzaj Oświetlenia nie pasuje do modelki. Jak już to tylko 1 ale i tu przeszkadza ręka tzn wyszła nam dość masywna ręka. Światło na 1 zabiera kg z twarzy a dłoń dodaje. Czasem trzeba amputować Zdaje się, że to kontra jest światłem głównym ale nic z tego nie wynika, nie ma tu jakiejś ciekawej pozy czy specjalnie uchwyconej sylwetki a uśmiechnięta twarz w mroku , hmmmm zabawa ze światłem. Ja bym poprawił. Pozdrawiam
    Głównym zdjęciem tematem jest 1-ka reszta to przykłady, jakoś ta ręka wyszła masywnie, jak zgięła to przedramię zrobiło się nabite, no trudno.
    Oświetlenie, dlatego boczne miało być głównym bo chcialem pójść w kierunku "low key",
    nie mam za dużo miejsca, gdybym oddalił Beauty Dish to promień może ogarnąłby druga rękę i nie musiałbym amputować.
    Choć zrobiłem sobie domowe studio i mam je na wyciągniecie reki to raz na 2-3 miesiące zrobię jakąś krótką sesje a przez to się zaniedbuje, brak praktyki, brak wyczucia i efekty jak widać

Dzieki za wpis i również Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów