Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michal Szipluk Zobacz posta
    To co mam zrobić ka właśnie kupiłem D750 w miejsce D800 którego chce się pozbyć, często filmuje i d750 wydaje mi się bardziej przydatna, ale teraz sam już nie wiem czy pozbywać się D800 która jest w idealnym stanie.
    Kupiłem z zapewnieniem w fjoker że wszystkie puchu co mają są pozbawione wad, niby Nikon wymienił im cały magazyn, teraz mam pytanie, jak sprawdzić czy moje nowe body jest pozbawione wad?
    Ma 3 dni do oddania sprzętu.
    jak masz numer seryjny od 603 lub wyżej to jest git
    http://www.kubakoziol.pl - moja pasja, fotografia pejzażu

Domyślnie

To co mam zrobić ka właśnie kupiłem D750 w miejsce D800 którego chce się pozbyć, często filmuje i d750 wydaje mi się bardziej przydatna, ale teraz sam już nie wiem czy pozbywać się D800 która jest w idealnym stanie.
    Kupiłem z zapewnieniem w fjoker że wszystkie puchu co mają są pozbawione wad, niby Nikon wymienił im cały magazyn, teraz mam pytanie, jak sprawdzić czy moje nowe body jest pozbawione wad?
    Latarka (albo komórka z latarką) w dłoń i sprawdź. Na YT masz sporo filmików jak to zrobić.

Domyślnie

Nie wierz nigdy sprzedawcom , testuj i jak cos to zwrot.
    d780, d700, Nikkor 18-35,24,35,85,24-70
    www.foto-maciejewski.pl
    Fejs - https://www.facebook.com/fotomaciejewski

Domyślnie

Czy temat nie wydaje się Wam bez sensu? Wszyscy piszą wyślij do serwisu, wyślij do serwisu (niby to takie oczywiste) a ten zamiast to zrobić debatuje na forum.
    Proponuję cały temat usunąć a Michaelg niech coś napisze jak aparat wróci z serwisu.

Domyślnie

Popieram Maćka

Domyślnie

Przetestowałem i nie mam tego problemu.
    Mój numer zaczyna sie od 605.
    Ogólnie jestem zadowolony. Mam tylko zastrzeżenia do przycisku zwalniania bagnetu jakos czuć ze o coś ociera w środku trzeba ciut przekręcić obiektywem aby wcisnąć go bez oporu.
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 24-07-2015 o 13:32 Powód: pis. ogulnie > ogólnie
    Nie wszystko wyglada tak, jak widzi to aparat
    Michalski

Domyślnie

Miałem tak w D610. Po pewnym czasie się wyrobił i chodzi już płynnie.

Domyślnie

Popieram także Maćka. Temat zrobił się już bez sensu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michaelg Zobacz posta
    Co z punktami AF innymi niż jeden centralny? Te skrajne się gubią. Nie trafia. Jak potwierdza ostrość kropeczką w wizjerze to po nawet serii zdjęć okazuje się, że ostrość jest gdzieś indziej... Niezależnie czy to ruch/taniec w klubie czy wesele czy pozowane zdjęcie siedzącej pary.
    Chciałbym mieć aparat o jakim piszą ludzie na forach , grupach itp.
    Miałem kiedyś D700 ze szkłami 1.4-1.8 i na bocznych to trafiał pewnie w trudniejszych
    warunkach jedynie w trybie AF-S.
    A AF-C działało bardzo ok, ale tylko na punktach krzyżowych.
    Może po prostu za dużo oczekujesz ??

Domyślnie

Witajcie,

Wielu z Was zachwyca się
    Miliony much jedzą g..... Ty także zaczniesz? Bo wielu się zachwyca? Może warto zobaczyć, pożyczyć, zobaczyć czy puszka do Ciebie pasuje zamiast jarać się tym co marketingowcy Nikona wpisują na forach,

Chciałbym mieć aparat o jakim piszą ludzie na forach , grupach
    Aparat ma działać według specyfikacji. Jeśli nie działa, ślij do serwisu.
    To, co ludzie piszą na forach i grupach włóż między bajki. Jest dosłownie kilku użytkowników godnych zaufania, reszta to marketing szeptany albo kotleciarze nie mający wiele wspólnego z fotografią poza nazwą.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 02-07-2015 o 15:00

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów