Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Rozdęte w tańcu spódnice

Domyślnie

Czym zawiódł autor?

Domyślnie

Nie wyczyscil matrycy. Nie doswietlil z przodu. Zdjecie uploadowal na serwerze, ktory w taki sposob przeliczyl zdjecie, ze wokol makow powstalo halo.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Biję się w pierś. Przyznam, że nie zwróciłem na to uwagę.

Domyślnie

Ja sie za swoje bledy w piers nie bije bo mialbym permanentnie zebra polamane
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Sufenta - bo za błędy się pije

A co do zdjęcia, to zgadzam się z zamieszczonymi tu uwagami - przede wszystkim za ciemno na pierwszym planie.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hazer Zobacz posta
    Czym zawiódł autor?
    spódnice nie te.

a jeśli chodzi o maki to niedoświetlony przód (?), czy leciutko brudna matryca mi nie przeszkadzają. jakbym miał się przyczepić to do niepotrzebnej czerwieni w dolnej części -stwarza to wrażenie nieco niechlujnego kadrowania.
    nic

Domyślnie

Ja kadrując chciałem podkreślić delikatność płatków przechodzących przez nie promieni ostrego słońca. Fotografowałem z dołu do góry bo grupa maków była na niewielkim wzniesieniu , dlatego dół który pozostawał w cieniu jest niedoświetlony. Dziękuję za wszystkie uwagi.

Uprawnienia umieszczania postów