Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Flara w D750

Domyślnie Flara w D750

Witam czy ktoś może mi udzielić informacji na temat nie prawidłowej flary w modelu d 750. Może ktoś miał ten problem i naprawiał. Jestem przed zakupem tego body i naczytałam się ze dużo na ten temat. W serwisie nikona dostałam informacje ze naprawiają bezpłatnie ale wole się upewnić bo zakup będzie w USA i gwarancji mieć nie będę. Dodatkowo przeczytałam że jestem to w stanie sprawdzić przed zakupem po numerze seryjnym. Oraz mam drugie pytanie na temat języka menu bo w serwisie powiedziano mi że niema języka polskiego jak również nie da się tego wgrać tutaj na miejscu a na jednym forum że jest. Będe wdzięczna za jakieś odpowiedzi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dabi1987 Zobacz posta
    Witam czy ktoś może mi udzielić informacji na temat nie prawidłowej flary w modelu d 750. Może ktoś miał ten problem i naprawiał. Jestem przed zakupem tego body i naczytałam się ze dużo na ten temat. W serwisie nikona dostałam informacje ze naprawiają bezpłatnie ale wole się upewnić bo zakup będzie w USA i gwarancji mieć nie będę. Dodatkowo przeczytałam że jestem to w stanie sprawdzić przed zakupem po numerze seryjnym. Oraz mam drugie pytanie na temat języka menu bo w serwisie powiedziano mi że niema języka polskiego jak również nie da się tego wgrać tutaj na miejscu a na jednym forum że jest. Będe wdzięczna za jakieś odpowiedzi.
    Pokaż na jakim forum napisali, że można wgrać język.

Wadą dotknięte są (lub były) egzemplarze do numeru 6034042, 6034043 jest już ok wg strony http://advisory.nikonrepair.eu/D750_...px?Language=PO
    Jednak w USA nie będziesz mieć numerów zaczynających się od 6xxxxxx, a od 3xxxxxx

Wg http://www.nikonusa.com/en/Nikon-Pro...eras/D750.html

Supported Languages
    Arabic
    Bengali
    Brazilian Portuguese
    Bulgarian
    Chinese (Simplified and Traditional)
    Czech
    Danish
    Dutch
    English
    Finnish
    French
    German
    Greek
    Hindi
    Hungarian
    Indonesian
    Italian
    Japanese
    Korean
    Marathi
    Norwegian
    Persian
    Polish
    Portuguese
    Romanian
    Russian
    Serbian
    Spanish
    Swedish
    Tamil
    Telugu
    Thai
    Turkish
    Ukrainian
    Vietnamese
    Niestety jeśli chodzi o numery seryjne to nie wiem jakie w USA są wolne od tej wady, najlepiej będzie jak będziesz sprawdzać: https://support.nikonusa.com/app/D750/sn
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 25-06-2015 o 11:50
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Co do tego języka przeczytałam na jednej stronce ze wszystkie modele nawet te amerykańskie maja język polski. A co do numerów dzieki za pomoc.

Domyślnie

do usunięcia - przepraszam

Uprawnienia umieszczania postów