Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Maciej

Domyślnie Maciej

Co sądzicie ;>?

Domyślnie

Obróbka twarzy b.dobra. Natomiast nie podoba mi się cień w tle.
    OM-D 10 Mk II

Domyślnie

Prawie jak zdjęcie do legitymacji studenckiej

Wysłane z mojego Lenovo B8000-H przy użyciu Tapatalka
    Nikon d7000 Nikon d800 Nikkor 50 1.4 Nikkor 35 mm 1.8 Nikkor 80-200 2.8 ED Nikkor 14-24 SB900 i masa innych gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RaditZ Zobacz posta
    Obróbka twarzy b.dobra. Natomiast nie podoba mi się cień w tle.
    Obróbka beznadziejna bo pełno miejscowych ciemnych placów. Do autora: looknij w dziale z tutkami na moją obróbkę. Może się czegoś nauczysz. Pozdro

Nikon d7000 Nikon d800 Nikkor 50 1.4 Nikkor 35 mm 1.8 Nikkor 80-200 2.8 ED Nikkor 14-24 SB900 i masa innych gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tetunio Zobacz posta
    Obróbka beznadziejna bo pełno miejscowych ciemnych placów. Do autora: looknij w dziale z tutkami na moją obróbkę. Może się czegoś nauczysz. Pozdro

Ty tak serio? Godzina dłubania z frequency separation na różnych kanałach, a odsyłasz mnie do 15minutowego tutorialu o krzywych, by zażółcić skórę w rawie ;>?
    "Pozdro"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michakac Zobacz posta
    Ty tak serio? Godzina dłubania z frequency separation na różnych kanałach, a odsyłasz mnie do 15minutowego tutorialu o krzywych, by zażółcić skórę w rawie ;>?
    "Pozdro"
    Godzinę to ty chyba w nosie dlubales bo przez godzinę to 10 takich fotek się robi a widać że gdzieś jakąś technikę podlapales i na siłę uzywasz a przy okazji nie wiesz dokładnie jak. " pozdro"

Ostatnio edytowane przez tetunio ; 09-07-2015 o 19:06

Domyślnie

[...] Godzina dłubania z frequency separation na różnych kanałach [...]
    Naprawdę? Aż godzinę poświęciłeś tej fotce?
    Nikon

Domyślnie

"Pozdro"
    W paint w Windows bym to lepiej ogarnął ale człowiek chce pomòc a dostaje kopa w morde po statystykach w YouTube widzę że ludzie średnio każdy 15 minutowy film oglądają 3 minuty. Ty zapewne do tej grupy się zaliczasz skoro pisze ci o plamach a ty o jakimś zażolceniu odpowiadasz...

Uprawnienia umieszczania postów