Szukaj
Kolory i światło bardzo mi się podobają
modelka nawet bardziej
co MI trochę nie pasuje:
kadr na zdjęciu nr 3 - wolałbym by Sylwia przy takim pochyleniu była z prawej strony ( chyba, że z prawej na górze miałyby być jakieś napisy np. Dior czy cośwtedy super )
zdjęcie nr 1 - fałd? na dole z lewej strony obok reki bym usunął
zdjęcie nr 4 - wolałbym by ramiona były równo, symetrycznie
takie moje widzimisię
Zdjęcia naprawdę bardzo dobre
Ostatnio edytowane przez Tworas ; 22-06-2015 o 17:44
D780|17-35|35|50|85
Wszystkie 4 bardzo się podobają. Fachowa robota.
Na blogu również elegancko.
M.A.
fałdka rzeczywiście mogłaby być do poprawy"czyszcząc" paszkę mogłem jednak zrobić jedną kreskę
![]()
Koledzy powiedźcie czemu nie widzę zdjęć w niektórych postach np w tym? Przeglądając forum niektóre posty działają normalnie tzn. widać zdjęcia a nieraz same liczby 1.,2.3. ale nie ma zdjęć????
N D7100 + S 10-20mm + T 18-55 mm 2.8 + N 50mm 1.8D + S 70-300mm + N 10,5 2.8 + SB 700
a na każdym kompie jaki oglądasz czy tylko np w pracy?
u mnie w pracy są blokowane niektóre strony hostingowe i tez nie widzę zdjęć ale w domu wszystko jest ok
mam jeden laptop firmowo/prywatny. Nie sądzę, żebym miał coś poblokowane. Wszystko zawsze działało tylko tutaj nieraz nie widzę zdjęć
pozatym nie dotyczy to wszystkich postów
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 03-07-2015 o 01:50
N D7100 + S 10-20mm + T 18-55 mm 2.8 + N 50mm 1.8D + S 70-300mm + N 10,5 2.8 + SB 700
może to zależeć jakiego kto używa serwisu hostingowego do wrzucania zdjęć
moje posty są zawsze robione z linkami do tinypic, także możesz sprawdzić czy w innych moich postach widzisz tylko numerki bez zdjęć
firma może blokować w swojej sieci różne strony po proxy, także nie musisz mieć nic bezpośrednio na kompie, ale wtedy w sieci domowej/prywatnej powinieneś już te posty widzieć![]()
Cała 4 mi się podoba. Pełny profesjonalizm.
Dal mnie ostatnie zdjęcia najlepsze![]()
Skontaktuj się z nami