To był tylko przykład, docelowo mam 40, ale nawet jak znacznie zwiększam to wypluwa mi tego chropowatego jpga. Chyba że coś tu pochrzaniłem?
Szukaj
To był tylko przykład, docelowo mam 40, ale nawet jak znacznie zwiększam to wypluwa mi tego chropowatego jpga. Chyba że coś tu pochrzaniłem?
Nie to, żeby nie można było dawać - skoro jest suwak, można suwać, choć oczywiście z głową, żeby nie robić czegoś przeciwstawnego, np. expozycją rozjaśniać, a krzywymi ściemniać, lub podobnie... Tylko się zastanawiam, co i gdzie dałeś - jak to mawiają popalić - że wychodzi jakaś kasza, bo mnie przy zastraszającej stromiźnie krzywej nic takiego nie wyszło.
EDIT
Wiem co, powieś jakąś klatkę którą obrobiłeś i powieś też koniecznie stowarzyszony z tą klatką plik xmp. Tym sposobem będę miał identyczną obróbkę jak Ty - może tu się będzie szło czegoś domyśleć. Niebawem co prawda znikam, ale potem wieczorkiem lub w nocy postaram się zajrzeć.
Ostatnio edytowane przez 2pompony ; 13-06-2015 o 17:07
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Skontaktuj się z nami