Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Żona raz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tetunio Zobacz posta
    Umysłowo na pewno ale uwierz mi że zabierasz inna laskę w to samo miejsce i masz o niebo lepsze foty bo jest inny kontakt, inna "więź" (lub jej brak). Ja mam śliczną żonkę, pochodzenie kubańskie ale ile można tej samej osobie zdjęcia robić no i zauważ że ogromne znaczenie mają detale, czyli ubranie fryzura itp. Czasem ze spontana wyjdzie fajna fota ale z reguły do takich zdjęć trzeba sie.solidnie przygotować. Dlatego najpierw na zakupy, potem fryzjer, wizażystka i potem sesja. I żonka będzie szczęśliwa i ty pozdro

Wysyłane z mojego LG-P940 za pomocą Tapatalk 2
    Nie popadajmy w paranoję. Ja pstrykam czysto hobbystycznie. Nie robię i robić nie będę tego zawodowo, ale dzięki za rady. Jak kiedyś będzie chciała jakąś "ładną sesję" to mi powie i będzie się uśmiechać

Domyślnie

wyprana kolorystyka i odbicia w okularach tak sobie mi podchodzą i dość płasko wyszło.
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    wyprana kolorystyka i odbicia w okularach tak sobie mi podchodzą i dość płasko wyszło.
    Tak miało być, oprócz odbicia w okularach.
    Dzięki.

Domyślnie

Czemu tak miało być ? no mi niestety też nie podchodzą któryś raz zamieszczasz żonę i wszystkie wydają mi się podobne
    płasko i mało ciekawie jak z komórki.Zdaje mi się też że widzę to co u mojej żony "Ciekawe kiedy się odwali z tą swoją zabaweczką"

Domyślnie

Wg mnie to jest zupełnie inne od pozostałych.

Domyślnie

Pstryk typu "niechcemisię zrobić tego jak należy". Przyznałbym punktację 2/10... Po jednym punkcie za to, że osoba jest w GO i widać kto jest na zdjęciu.

Skoro tak chcesz prezentować bliską Ci osobę...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaarooL Zobacz posta
    Pstryk typu "niechcemisię zrobić tego jak należy".
    Możesz rozwinąć?

Domyślnie

Hmm... popatrz na to zdjęcie od strony technicznej, sprawdź histogram a potem weź pod uwagę jak niekorzystnie pokazałeś bliską Ci osobę. Wygląda jak cyknięte komórą od niechcenia, komuś kogo się nie lubi. Jedynie blur tła wskazuje że to jednak nie była komóra...

Domyślnie

Bzdury piszesz, ale po to pokazuję żeby krytykować.
    Jak Ty byś to zrobił, więcej kontrastu, mniej kolorowo itp. ?

Domyślnie

mie musialbys sie zloscic, artur0372, gdybys trzymal sie jednej z zelaznych zasad fotografii obowiazujacej amatorow (jak ty i ja ) i profi- nie publikujemy zdjec osob nam bliskich z tego chocby powodu, ze krytyke odbieramy bardzo osobiscie a osobie przez nas sportretowanej po przeczytaniu niektorych komentarzy moze byc przykro.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów