Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Żona raz

Domyślnie

Oj, żona chyba nie lubi być fotografowana. Zmuszasz Ją? Dobra kompozycja, ale krótsza ogniskowa dałaby ciekawszy bokeh.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Nie zmuszam, przecież widać że lubi
    Dzięki za opinie i podpowiedź.

Domyślnie

Dla mnie: jest tak jak ma być. Podoba się.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Dzięki.

Domyślnie

Wszystko ok, ale bez wodotrysków

Czaiłeś się na żonę gdzieś w krzakach? - ogniskowa 300mm :P
    OM-D 10 Mk II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RaditZ Zobacz posta
    Czaiłeś się na żonę gdzieś w krzakach? - ogniskowa 300mm :P

Domyślnie

Jak chcesz się rozwijać to musisz fotografować różne osoby. A uśmiech zmienił by to zdjęcie diametralnie. Wymuszony pewnie będzie trudno ale jak zonka będzie myśleć że dopiero się przygotowujesz zazuc jakiś grups i strzelaj. Pozdro

Wysłane z mojego Lenovo B8000-H przy użyciu Tapatalka
    Nikon d7000 Nikon d800 Nikkor 50 1.4 Nikkor 35 mm 1.8 Nikkor 80-200 2.8 ED Nikkor 14-24 SB900 i masa innych gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tetunio Zobacz posta
    Jak chcesz się rozwijać to musisz fotografować różne osoby. A uśmiech zmienił by to zdjęcie diametralnie. Wymuszony pewnie będzie trudno ale jak zonka będzie myśleć że dopiero się przygotowujesz zazuc jakiś grups i strzelaj. Pozdro

Wysłane z mojego Lenovo B8000-H przy użyciu Tapatalka
    Ja już jestem dość rozwinięty
    Ktoś kiedyś mi napisał żeby zabrać żonę na zakupy (torebkę). Chyba tak trzeba będzie zrobić. Zdjęcia z nową torebką... - byłby uśmiech nie ma bata
    Dzięki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artur0372 Zobacz posta
    Ja już jestem dość rozwinięty
    Ktoś kiedyś mi napisał żeby zabrać żonę na zakupy (torebkę). Chyba tak trzeba będzie zrobić. Zdjęcia z nową torebką... - byłby uśmiech nie ma bata
    Dzięki.
    Umysłowo na pewno ale uwierz mi że zabierasz inna laskę w to samo miejsce i masz o niebo lepsze foty bo jest inny kontakt, inna "więź" (lub jej brak). Ja mam śliczną żonkę, pochodzenie kubańskie ale ile można tej samej osobie zdjęcia robić no i zauważ że ogromne znaczenie mają detale, czyli ubranie fryzura itp. Czasem ze spontana wyjdzie fajna fota ale z reguły do takich zdjęć trzeba sie.solidnie przygotować. Dlatego najpierw na zakupy, potem fryzjer, wizażystka i potem sesja. I żonka będzie szczęśliwa i ty pozdro

Wysyłane z mojego LG-P940 za pomocą Tapatalk 2
    Nikon d7000 Nikon d800 Nikkor 50 1.4 Nikkor 35 mm 1.8 Nikkor 80-200 2.8 ED Nikkor 14-24 SB900 i masa innych gratów

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów