Szukaj
Oj, żona chyba nie lubi być fotografowana. Zmuszasz Ją? Dobra kompozycja, ale krótsza ogniskowa dałaby ciekawszy bokeh.
Nie wiem, co napisać.
Nie zmuszam, przecież widać że lubi
Dzięki za opinie i podpowiedź.
Dla mnie: jest tak jak ma być. Podoba się.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Wszystko ok, ale bez wodotrysków
Czaiłeś się na żonę gdzieś w krzakach? - ogniskowa 300mm :P
OM-D 10 Mk II
Jak chcesz się rozwijać to musisz fotografować różne osoby. A uśmiech zmienił by to zdjęcie diametralnie. Wymuszony pewnie będzie trudno ale jak zonka będzie myśleć że dopiero się przygotowujesz zazuc jakiś grups i strzelaj. Pozdro
Wysłane z mojego Lenovo B8000-H przy użyciu Tapatalka
Nikon d7000 Nikon d800 Nikkor 50 1.4 Nikkor 35 mm 1.8 Nikkor 80-200 2.8 ED Nikkor 14-24 SB900 i masa innych gratów
Umysłowo na pewnoale uwierz mi że zabierasz inna laskę w to samo miejsce i masz o niebo lepsze foty bo jest inny kontakt, inna "więź" (lub jej brak). Ja mam śliczną żonkę, pochodzenie kubańskie ale ile można tej samej osobie zdjęcia robić
no i zauważ że ogromne znaczenie mają detale, czyli ubranie fryzura itp. Czasem ze spontana wyjdzie fajna fota ale z reguły do takich zdjęć trzeba sie.solidnie przygotować. Dlatego najpierw na zakupy, potem fryzjer, wizażystka i potem sesja. I żonka będzie szczęśliwa i ty
pozdro
Wysyłane z mojego LG-P940 za pomocą Tapatalk 2
Nikon d7000 Nikon d800 Nikkor 50 1.4 Nikkor 35 mm 1.8 Nikkor 80-200 2.8 ED Nikkor 14-24 SB900 i masa innych gratów
Skontaktuj się z nami