Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Domena

Domyślnie Domena

Witam, od dłuższego czasu szukam domeny, co mi wpadnie do głowy to zajęte więc mam pytanie gdzie znajdę informację na temat wolnych domen z końcówką .PL, pozdrawiam.

Domyślnie

golamurzynskapupa.pl jest wolne dla przykladu

A cóz za problem wejśc sobie na np. home.pl i wpisywac nazwy domen które Cię interesuja i patrzec czy są wolne ?

Domyślnie

Jak sobie wyobrażasz listę wolnych domen? Jest nieskończona.

Kiedyś ktoś mądrze napisał: "Szukajcie aż znajdziecie".

Powodzenia!
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Domyślnie

otóz to - każda dowolna kombinacja liter i cyfr może być wolna. Szukac i sprawdzać. Listy jako takiej nie ma

Domyślnie

Stock naucz się czytać ze zrozumieniem i wróć do pierwszego postu, wszystkie domeny które mnie interesują są zajęte szukam od długiego czasu i tylko zajęte się trafiają z bardzo popularną końcówką .pl.

Więc chciałbym wybrać coś z wolnych, pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kondziu Zobacz posta
    Stock naucz się czytać ze zrozumieniem i wróć do pierwszego postu, wszystkie domeny które mnie interesują są zajęte szukam od długiego czasu i tylko zajęte się trafiają z bardzo popularną końcówką .pl.

Więc chciałbym wybrać coś z wolnych, pozdrawiam.
    nie ma listy, wchodzisz na home.pl czy innego rejestratora domen i sprawdzasz te które cię interesują
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    golamurzynskapupa.pl jest wolne dla przykladu
    Już nie, właśnie zająłem ... od dawna jej szukałem, ale nie wiedziałem czy jest wolna ...
    TEMATYCZNE & RAWKI - Zapraszamy do zabawy
    Pozdrawiam, Michał

Domyślnie

Ale nie można stworzyć listy wolnych domen, bo liczba możliwych kombinacji liter jest nieskończona. Nawet liczba kombinacji sensownych jest przeolbrzymia.
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Domyślnie

czytanie ze zrozumieniem opanowałem lata temu, w przeciwieństwie do Twoich umiejętności zadawania sensownych i logicznych pytań
    Rozwiązaniem Twojego wielkiego problemu jest wymyślenie nazwy domeny która będzie wolna - ot i cała filozofia. dzięki bogu że mamy internet - inaczej Twój problem mógłby nie być nigdy rozwiązany.
    Nie ma czegoś takiego jak lista wolnych domen - wymyślasz sobie nazwe i sprawdzasz. Jeśli jest zajęta a chcesz koniecznie .pl to wymyślasz inną. Jeśli nie chcesz koniecznie .pl to rejestrujesz .eu lub cokolwiek innego. Wszystko w zależnośni od upodobań/potrzeb/kreatywności.
    Powoodzenia.pl

Domyślnie

Powoodzenia.pl jest wolna!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów