Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Drugi zestaw zdecydowanie lepszy. Wszystkie 3 zdjęcia mi się podobają. Są emocje, coś się dzieje.
    W pierwszej wrzucie uśmiech modelki bardzo ładny, tyle że na każdym zdjęciu mina jest identyczna, przez co trochę wieje nudą. Z pierwszego zestawu wybieram 2.

Domyślnie

Dziękuję za Wasze opinie odnośnie zdjęć. Co do Zdjęć to wszystkie są przygotowane. Było by widać sporą różnicę gdybym dodał before & after. W pierwszej serii stawiałem na naturalne kolory ale podsycone, tylko że bez przesady.

Co do uśmiechu takiego samego, to dlatego że jest najkorzystniejszy w przypadku Ewelinki. Potestujemy inne i zobaczę czy da się jeszcze coś ciekawego stworzyć bez "uśmiechu". Obawiam się troszkę że może wyjść bez wyrazu i/lub smutnie. Ale się okaże w praktyce. Uśmiech zmieniał i sprawiał że zdjęcia są dużo ładniejsze. Dlatego jest na każdym. Ale tak jak mówicie, warto popracować nad innymi wariantami. Jak coś wyjdę to zapytam o opinie

A co sądzicie o tych?

11. Monika

12. Kinga 2

13. Ewelina
    Nikon D700 / Nikon D600 / N 50 1.8 D / N 85 1.8 D / N 105 2.8 G / N 135 2 D DC/ N 180 2.8 D / N 24-70 2.8 G / SB 900 / SB 910 / Quantuum R+ Dual Power 600Ws / Eizo CG223W

Domyślnie

Na wszystkich modelka podnosi rękę do góry za lub przed głowę.
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Heh! Rzeczywiście. Czyli zarzut jest taki, że wybrałem złą 3jkę, bo gdybym je wysłał w oddzielnych innych zestawieniach było by pewnie ok?

Stwierdzenie jest trafne. Ale czy to ujmuje czy dodaje uroku poszczególnym zdjęciom? :P
    Nikon D700 / Nikon D600 / N 50 1.8 D / N 85 1.8 D / N 105 2.8 G / N 135 2 D DC/ N 180 2.8 D / N 24-70 2.8 G / SB 900 / SB 910 / Quantuum R+ Dual Power 600Ws / Eizo CG223W

Domyślnie

Te też są dużo lepsze od pierwszych. Może światło było słabe przy tych pierwszych.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venture Zobacz posta

Stwierdzenie jest trafne. Ale czy to ujmuje czy dodaje uroku poszczególnym zdjęciom? :P
    3 ostatnie mi się podobają więc nie wiem czy ręka dodaje uroku czy nie
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów