Szukaj
Ciekawa gra świateł i cieni oraz kompozycja. W lewym dolnym może wyszedłbym z samego rogu.
Nie wiem, co napisać.
O ile kadrem z ICHOTEM prawie takim samym mógłbym się okazać, to jednak konwersją/światłem zdecydowanie nie. Bardzo mi się podoba.
Dziękuję za komentarze. Co do lewego rogu - to też się nad tym zastanawiałam, ale wówczas byłby problem z prawym rogiem. W sumie mogłam cień w LD przesunąć do rogu kadru ... Większy dylemat miałam z usunięciem loga i napisu z elewacji.
Bardzo mi się podoba Twój pomysł na Bramę Poznania. Technicznie tez super wyszło![]()
['O]
OK, przyznaję, że zdjęcie - potęga! Jeśli robisz takich więcej, wróżę, że zawojujesz tu dział. Można się z tego zdjęćia uczyć jak zrobić dobre, mocno działające, fachowo skonwertowane do b&w zdjęćie architektury.
Oficjalnie przyznaję PLUSA!![]()
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
DziękiNiewykluczone, że coś jeszcze w podobnej stylistyce uda mi się zrobić. Zawsze chciałam uzyskać podobny efekt przy zdjęciach współczesnej architektury, ale do tej pory brakowało mi warsztatu/wiedzy - parę rzeczy przy okazji obróbki tego zdjęcia się nauczyłam.
Ostatnio edytowane przez ame ; 06-06-2015 o 17:32
Kapitalna robota. Od pomyslu na kadr, poprzez realizacje tematu, na konwersji skonczywszy.
Czekamy na wiecej.
Skontaktuj się z nami