Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ale Wy mnie denerwujecie z tym miejscem!!!! Tyle razy, co ja już tam jechałem, tyle razy co polowałem na warunki...nigdy jeszcze się odpowiednie nie trafiły;/ A zdjęcie rewelacja. Warunki wykorzystane idealnie, kolory, obróbka-na bardzo duży plus. Jedynie tak jak Rafał napisał, nie wiem czy nie wyglądałoby lepiej, gdyby było bardziej w panoramę Ale mimo to, zdjęcie bardzo się mnie podoba.
    Gratuluję i Pozdrawiam

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bajcy Zobacz posta
    Ale Wy mnie denerwujecie z tym miejscem!!!! Tyle razy, co ja już tam jechałem, tyle razy co polowałem na warunki...nigdy jeszcze się odpowiednie nie trafiły;/ A zdjęcie rewelacja. Warunki wykorzystane idealnie, kolory, obróbka-na bardzo duży plus. Jedynie tak jak Rafał napisał, nie wiem czy nie wyglądałoby lepiej, gdyby było bardziej w panoramę Ale mimo to, zdjęcie bardzo się mnie podoba.
    Gratuluję i Pozdrawiam
    Nie przejmuj się! Ja w tych okolicach jestem praktycznie co miesiąc i dopiero teraz udało mi się trafić na takie warunki.
    Łatwo nie było bo od drzewka do parkingu jest na moje oko z 500m, teren płaski, nie ma się gdzie schować i w dodatku zaczęło padać a ja nie miałem za bardzo czym ochronić sprzętu (trochę zmókł nie powiem) ale i tak warto było !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzdz72 Zobacz posta
    Nie przejmuj się! Ja w tych okolicach jestem praktycznie co miesiąc i dopiero teraz udało mi się trafić na takie warunki.
    Łatwo nie było bo od drzewka do parkingu jest na moje oko z 500m, teren płaski, nie ma się gdzie schować i w dodatku zaczęło padać a ja nie miałem za bardzo czym ochronić sprzętu (trochę zmókł nie powiem) ale i tak warto było !
    Zostawiłeś auto tam na tym parkingu przy jeziorku?
    Jest tam jakaś ścieżka, czy szedłeś po polu?

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bajcy Zobacz posta
    Zostawiłeś auto tam na tym parkingu przy jeziorku?
    Jest tam jakaś ścieżka, czy szedłeś po polu?
    zostawiłem na tym parkingu i prosto przez pole do samego drzewka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzdz72 Zobacz posta
    ??? nie qumam.
    na pewno kumasz. Jest to skrót od bardzo mało dyplomatycznego zwrotu, wyrażającego mój zachwyt na Twym zdjęciem

Uprawnienia umieszczania postów