Szukaj
W przypadku rzeczonego zdjęcia masz racje . Mówiłem o doznaniach fotografujących gdzie różnice GO są namacalne z malutkiej i trochę większej matrycy.
A może zamiast tego to do k100d? Również się nad tymi dSLR'ami zastanawiam. Z tego co czytałem to Olek trochę szumi więc raczej jak dla mnie odpada. POzostaje mi wybór K100d albo d40?
Co wy gadacie poprostu E410 pokazało, że Nikon musi liczyć się z tym aparatem, taka prawda!!! Zobacie nikon niestety popełnił przy d40 kilka bledow, to brak silnika w body, brak podglądu ostości, reszta jest okey, olympus także popełnił błąd przy robieniu dziwacznego gripa do e410, ale jak ktoś robil zdjecia zorki4 to z tym aparatem nie bedzie miał problemu. Po za tym olympus e410 jest dedykowany jako backup dla profesjonalistów a o nikonie d40 słysze tylko dla amatorów.
Sylwek
A ile kosztuje ten e410 bo to chyba nie jest ta klasa cenowa co d40 ?
-------------------------------------------------------------
Ten olimpusik e410 kosztuje za granicą ok 900$. Czyli ok. 2500 zł, ale wiadomo że w Polsce ceny będą kosmicznie większe i może kosztować ok 3100 zł. Więc w porównaniu do d40, który kosztuje 1900 zł ............. to czy się opłaca? Zobaczymy............... A jakość fotek jest porównywalna. Naturalnie jak się założy takiej samej klasy obiektywy i strzeli w tej samej wielkości fotki.
NIKON D50\18-55 G ED\JUPITER 37A\JUPITER-9\HELIOS-44-2\MIR-1B\Słoik po delikatesowej Topca 325 CS
Właśnie tego obawiam się najbardzie chorej ceny z e410, jednak w MM e400 kosztuje 2099zł z obiektywem 14-42. W dual kit mozna miec za 2500 do 2700 jakies takie ceny w skapcu widzialem. Ale E410 to inna bajka lepsza matryca mniej szumów no i podgląd na żywo no cóż pewnie z kitem 14-42 bedzie kosztował około 3100zł ale d40x też kosztuje w saturnie 3200zł tak więc walka nadal jest zacięta i trochę bezsensowna.
sylwek
Ty sobie jaja robisz?
Pozdrawiam:
Andrzej
Znowu sobie jaja robisz.
Tak podglad na żywo to o kant d...y trzasnąć - mam taki sam w S3 pro.
Pozdrawiam:
Andrzej
Skontaktuj się z nami