Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Marienplatz

Domyślnie Marienplatz

Domyślnie

no nie wiem, bajcom
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Co znowu zepsułem ?
    Poproszę o wskazówki

Domyślnie

wskazowki ode mnie? nic nie zepsules, ale udziwniles nieco.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Szkoda że te środkowe linie nie idą równo w róg.

Domyślnie

Sufenta ostatnio dużo poprawnych, fajnych kadrów wstawiłeś, masz większe doświadczenie w tej materii .Ja raczkuje
    Assire próbowałem, ale nie szło zgrać tych kresek .całkiem inny kadr wychodził

Domyślnie

bajcom, udalo mi sie zrobic fajne kadry, ale to, wierz mi, niczego nie dowodzi. Ja tez raczkuje.

Domyślnie

Moim zdaniem kompozycyjnie dobrze się schodzi.
    Nie wiem co przedstawia i dlatego przyciąga uwagę

Domyślnie

Ja wiem co przedstawia, ale nei przyciąga uwagi. Owszem - czysto, dość schludnie, bez błędów ekspozycyjnych, ale z drugiej strony nei porywa, kadr umiarowany jak na okoliczności, użycie b&w mnie nie przekonuje, zwłaszcza, że oryginalny pomarańczowy jest fotogeniczny... Nie to żebym był przeciwny tego typu eksperymentom - nie, nie jestem, niech sobie będą - ale niech przy okazji będą świetnymi zdjęciami, a nie prostym obróceniem zdjęcia do góry nogami.

Na przykład gdyby popracować nad kadrem, mogłoby się kojarzyć z dnem łodzi wikingów rodem z filmu sci-fi, ale nei w tym kadrze...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów