Szukaj
Świetne!
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Wszystko na swoim miejscu....Super
Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..
Miałem wyrazić swoje niezadowolenie z powodu ramki, ale zobaczyłem, że na jej dole widnieje tytuł tego zdjęcia. Do mnie trafia![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
@seru "The most important thing in art is The Frame. For painting: literally; for other arts: figuratively-- because, without this humble appliance, you can't know where The Art stops and The Real World begins. You have to put a 'box' around it because otherwise, what is that shit on the wall? " Frank Zappapod zdjeciem jest tytul zdjecia wiszacego na scianie
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Ładnie, kameralnie, ciepły balans chyba dobrze oddaje nastrój.
Podejrzewam, że wiele osób przeszłoby nie zwracając uwagi na to miejsce, a tu powstał fajny kadr. Jak dla mnie ramka pasuje idealnie.
dziekuje kolegom za mile slowa.
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Jeżeli ramka i podpis są częścią fotografii, to powinniśmy przyjąć, że błąd w tymże podpisie jest przemyślany i intencjonalny, czy też może nie został zauważony przez autora?
Samo zdjęcie jest ok.
Commercial footer has been removed pursuant to forum rules
Skontaktuj się z nami