Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Arriving to Manhattan

I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Świetne!
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Wszystko na swoim miejscu....Super
    Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..

Domyślnie

Miałem wyrazić swoje niezadowolenie z powodu ramki, ale zobaczyłem, że na jej dole widnieje tytuł tego zdjęcia. Do mnie trafia
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

@seru "The most important thing in art is The Frame. For painting: literally; for other arts: figuratively-- because, without this humble appliance, you can't know where The Art stops and The Real World begins. You have to put a 'box' around it because otherwise, what is that shit on the wall? " € Frank Zappa pod zdjeciem jest tytul zdjecia wiszacego na scianie
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Podoba mi się. Kolor, kadr, wypatrzenie tego "czegoś" w miejscu niby zwykłym. Ale chyba jeszcze bardziej podoba mi się cytat z Zappy

Domyślnie

Ładnie, kameralnie, ciepły balans chyba dobrze oddaje nastrój.

Domyślnie

Podejrzewam, że wiele osób przeszłoby nie zwracając uwagi na to miejsce, a tu powstał fajny kadr. Jak dla mnie ramka pasuje idealnie.

Domyślnie

dziekuje kolegom za mile slowa.

Domyślnie

Jeżeli ramka i podpis są częścią fotografii, to powinniśmy przyjąć, że błąd w tymże podpisie jest przemyślany i intencjonalny, czy też może nie został zauważony przez autora?

Samo zdjęcie jest ok.
    Commercial footer has been removed pursuant to forum rules

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów