Szukaj
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Podoba się. Super ogarnąłeś czarny lakier (kilka polaryzacji?). Miejscówka prosta , ale dobrze wykorzystana. Najbardziej "leży" mi 1.
Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to moźe do tego ostatniego. Coś tam dziwnego się dzieje z tylną szybą. Według mnie tło po lewej stronie kadru czyli ta blaszana ściana powino być jaśniejsze. Przód auta trochę się tam "gubi" Napisz coś więcej o tym ostatnim zdjęciu. Ogólnie bardzo dobre zdjęcia, widać rękę zawodowca!
PS. Znowu kierownica po złej stronie![]()
Dzięki za wizyty i komenty
Jeśli chodzi o polaryzowanie, to masz racę Kaczy - każdy kadr to 2-3 składki polarowe. Lakier na tym samochodzie świeci się jak...wiadomo, cowięc innego wyjścia nie było - trzeba było lepić.
Ostatnie zdjęcie, to była tak naprawdę próba tego, jak takie rzeczy wychodzą i rzeczywiście po powrocie do domu zauważyłem, że nie błysnąłem w tło okolicach przodu samochodu i stąd lewa strona lekko tonie w cieniu. Błyskane było tak: osobno na ścianę (lampa za samochodem skierowana w budynek), osobno na każde koło, na podłoże, tył, bok i jedno bez użycia lampy. To, co jest na tylnej szybie to lekki gradient, bo strasznie drażniło mnie odbicie budynku, a pod tym kątem robienia zdjęcia polar tego nie likwidował w 100%. Później to wszystko poskładałem w całość, polikwidowałem odbicia na lakierze od lampy i wysztło to, co wyszło![]()
Bardzo fajny setPraktycznie nie ma sie do czego przyczepic, no moze troche do odbijajacych sie drzew w karoserii na niektorych kadrach, ale to juz tak na sile
![]()
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Dobre kadry
Najlepsza 1
Dzięki za kolejne wizyty i komentarzeCieszę się, że się podoba
Esperal: tak, błyskałem gołą lampą - właściciel samochodu robił za statyw do niej, jak trzeba było![]()
Skontaktuj się z nami