Szukaj
Mnie się podoba. Ale zastanawia mnie duża ilość zdjęć jaką napstrykałeś z tej imprezy- ponad 1300...
A dla mnie zdecydowanie za ciasno i za krótkie czasy. Na większości zdjęć (poza 1, która podoba mi się najbardziej) koła stoją![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Bardzo podoba mi się jedynka mimo że brakuje dłuższego czasu i ostrości.
Jak wyżej strasznie brakuje dłuższych czasów.
Jest dużo ciekawej akcji. Mi się bardzo podoba.
jedynka zdecydowanie za dynamikę no i furka zacna a wręcz klasyka gatunku ...
NIKON ENTRY LEVEL D 810 + N 24-70 II VR
Zajefajne fotki. Jest ciasno jest dobrzeJedynka mega!
Fuji
Chyba nawet ciut więcej. W sporcie zawsze strzelam serią najszybszą jaką mam, czyli 4,5klatki na sekundę. Szukam kadru, myślę jak chcę go pokazać i jadę z tematem. Jeśli chciałbyś zrobić dynamiczne zdjęcia strzelając pojedynczo to niestety niewiele by się udało uchwycić. Później oczywiście sporo pracy przy selekcji bo po jasną cholerę mieć 1,5k zdjęć z jednej imprezy? Mnie zostało 10%, czyli 150 strzałów.
Kto co lubi. Ja osobiście coraz bardziej skłaniam się ku ciasnym, ciętym jak mieczem samurajskim kadrom. Co do czasów to wszystko zależy oczywiście od tego co chcemy pokazać. Przy ciasnym kadrowaniu szczegółów, odległości od auta i jego prędkości oraz ogniskowej rzędu 300-400mm aby zamrozić ruch czasy rzędu 1/1600 - 1/2000 wcale nie są za krótkie.
Jak widać kto co lubi. Dziękuję Ci bardzo, ja też jestem za ciasnotą w kadrze![]()
Skontaktuj się z nami