Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie DRIFT GP Radom - Tor Jastrząb

Eliminacje Drift GP na Torze Jastrząb pod Radomiem. Zapraszam na relację z zawodów jazdy bokiem ale do przodu.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Domyślnie

Mnie się podoba. Ale zastanawia mnie duża ilość zdjęć jaką napstrykałeś z tej imprezy- ponad 1300...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikoniarzd3100 Zobacz posta
    Mnie się podoba. Ale zastanawia mnie duża ilość zdjęć jaką napstrykałeś z tej imprezy- ponad 1300...
    To nie jest dużo przy sporcie , pozostaje 10% świetnych ,ale kilka ,które wyciągają z butów...

A przy selekcji masakra
    Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..

Domyślnie

A dla mnie zdecydowanie za ciasno i za krótkie czasy. Na większości zdjęć (poza 1, która podoba mi się najbardziej) koła stoją
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Bardzo podoba mi się jedynka mimo że brakuje dłuższego czasu i ostrości.

Domyślnie

Jak wyżej strasznie brakuje dłuższych czasów.

Domyślnie

Jest dużo ciekawej akcji. Mi się bardzo podoba.

Domyślnie

jedynka zdecydowanie za dynamikę no i furka zacna a wręcz klasyka gatunku ...
    NIKON ENTRY LEVEL D 810 + N 24-70 II VR

Domyślnie

Zajefajne fotki. Jest ciasno jest dobrze Jedynka mega!
    Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikoniarzd3100 Zobacz posta
    Chyba nawet ciut więcej. W sporcie zawsze strzelam serią najszybszą jaką mam, czyli 4,5klatki na sekundę. Szukam kadru, myślę jak chcę go pokazać i jadę z tematem. Jeśli chciałbyś zrobić dynamiczne zdjęcia strzelając pojedynczo to niestety niewiele by się udało uchwycić. Później oczywiście sporo pracy przy selekcji bo po jasną cholerę mieć 1,5k zdjęć z jednej imprezy? Mnie zostało 10%, czyli 150 strzałów.

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    A dla mnie zdecydowanie za ciasno i za krótkie czasy. Na większości zdjęć (poza 1, która podoba mi się najbardziej) koła stoją
    Kto co lubi. Ja osobiście coraz bardziej skłaniam się ku ciasnym, ciętym jak mieczem samurajskim kadrom. Co do czasów to wszystko zależy oczywiście od tego co chcemy pokazać. Przy ciasnym kadrowaniu szczegółów, odległości od auta i jego prędkości oraz ogniskowej rzędu 300-400mm aby zamrozić ruch czasy rzędu 1/1600 - 1/2000 wcale nie są za krótkie.

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    Zajefajne fotki. Jest ciasno jest dobrze Jedynka mega!
    Jak widać kto co lubi. Dziękuję Ci bardzo, ja też jestem za ciasnotą w kadrze

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów