Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Rudawy Janowickie

Dla mnie człowieka z nizin mazowieckich Rudawy Janowickie w Sudetach były zagadką. Jadąc już w te rejony wybierałem zawsze Karkonosze, ew. Góry Stołowe ale Rudawy omijałem szerokim łukiem. To był błąd! To dzięki naszemu forum oraz podpowiedzi przypadkowo napotkanego turysty kiedyś na Trzech Koronach postanowiłem w końcu ruszyć pod schronisko "Szwajcarka" w Górach Sokolich. Żal mi tylko, że akurat musiało być tak ciepło. Zapraszam na krótką wycieczkę po Rudawach.

1.

2.

3.

4.

Pozdrawiam przy okazji przemiłych fotografów z Leszna. Miło było z Wami chłopaki porozmawiać w ten ciepły poniedziałkowy poranek.

bonusik

Domyślnie

WOW ... urzekły mnie dwa obrazki: 1 za wspaniałe wyciągnięcie z cienia kamyczków i 4 za promyczki światła we mgle

Domyślnie

Ładna seria na 3 ładnie światło i mgiełka.Pozdrawiam

maniak666
    Gość

Domyślnie

Hmm, Macieju-dopiero "obcym" ludziom uwierzyłes.
    Przecież Michał-"Ostry" od lat pokazuje te góry. Ostatnimi czasy jakby mniej, ale zawsze było tego stosunkowo dużo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Hmm, Macieju-dopiero "obcym" ludziom uwierzyłes.
    Przecież Michał-"Ostry" od lat pokazuje te góry. Ostatnimi czasy jakby mniej, ale zawsze było tego stosunkowo dużo.
    "Obcy" na Trzech Koronach tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że muszę tam trafić. To właśnie zdjęcia Michała - "Ostrytux" mnie zainspirowały. Tylko na początku nawet nie miałem pojęcia gdzie te Rudawy Janowickie są? To właśnie NASZE forum było moim przewodnikiem i dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju mojej pasji, jaką niewątpliwie jest zwiedzanie pięknej Polski ze szklarnią na plecach

Pozdrawiam i dziękuję Wam za wizytę.

Uprawnienia umieszczania postów