Close

Strona 12 z 13 PierwszyPierwszy ... 210111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 123

Domyślnie

a wiec co do fotek to mysle ze jeszcze w tym tygodniu cos tu wrzuce, choc nie bedzie tego raczej za wiele (tych ktore mozna Wam pokazac)
    Udalo mi sie zalawic na ten slub D80 z Tamronem 17-50 2.8... ale w sumie to nie wiem czy to byl dobry pomysl bo nie do konca udalo mi sie go rozgryzc a juz kompletnie nie wiedizalem jakie ISO jest w nim uzyteczne i czego sie po nim spodziewac... sporo fotek wyszlo przepalonych niestety. Nie mialem zewnetrznej lampy i ratowalem sie wbudowana. Kosciol bylby jasny gdyby nie to ze w czasie slubu byla burza i bylo baaaardzo ciemno :/
    miejsce w ktorym byla impreze tez niestety bylo mega ciemne... wiec jak widzicie warunki mialem niesprzyjajace...

bardzo milo zaskoczyl mnie D80 pod wzgledem pradozernosci, mialem go z gripem, czyli 2 baterie i wg wskazan aparatu po zrobieniu ponad 600 zdjec (z czego wiecej jak polowa z lampa) pierwsza bateria miala jeszcze 30% mocy a druga 100%...
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

No to czekamy na Twoje zdjęcia
    A tak nawiasem mówiąc, to trzeba było robić swoim D50, bo chyba jest Ci bardziej obeznany niż D80...

Domyślnie

... też tak sobie myślałem, że to duże ryzyko brać na taką robotę nierozpoznany sprzęt. Chyba bym się nie odważył. Lepiej pracować tym, czego się używa na co dzień.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    ... też tak sobie myślałem, że to duże ryzyko brać na taką robotę nierozpoznany sprzęt. Chyba bym się nie odważył. Lepiej pracować tym, czego się używa na co dzień.
    na codzien jak na codzien czasem sie toto chwyci
    pobawilem sie d80 jedno popludnie i stwierdzilem ze nie rozni sie w sumie AZ TAK , ergonomia jest lepsza bo wiecej funkcji jest pod reka a nie w menu, no i ISO mozna dokladniej regulowac. Wiec obsluga spoko, gorsze (ale nie az tak znowu bardzo) bylo to ze nie wiedzialem czego sie dokladnie moge spodziewac...
    jednak o wybraniu d80 zadecydowal grip i ergonomia.

Domyślnie

Myśle, że dobry wybór z tym gripem i jaśniejszym obiektywem jak nie miałeś zewnętrznej lampy. Na jakim ISO fociłeś?

Domyślnie

chyba na wszystkich mozliwych
    a tak naprawde to do 800, oczywiscie zdazylo sie kilka na 1000 i na 1600 a nawet na tym dziwnym maksymalnie podkreconym (nie pamietam nazwy ) ale to ostatnie to raczej z ciekawosci

obiektyw i tak mialem od kolegi porzyczyc ale jak poszedlem po niego to dal mi caly swoj sprzet (d80 z gratami)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    Udalo mi sie zalawic na ten slub D80 z Tamronem 17-50 2.8... ale w sumie to nie wiem czy to byl dobry pomysl
    czekamy na sample
    Baw się świetnie absolutnie bez powodu.

Domyślnie

Fotki, fotki, fotki! Dość gadania! Bo my się tutaj już doczekać nie możemy
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

hehehe najpierw to musze samym zainteresowanym pokazac chyba co?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    hehehe najpierw to musze samym zainteresowanym pokazac chyba co?
    Niekoniecznie. My Ci powiemy, czy im pokazać
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 12 z 13 PierwszyPierwszy ... 210111213 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów