Close

Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 910111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 123

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    mimo wszystko dwa lub trzy powiększenia dorzucone "gratis" zrobią na pewno dobre wrażenie. no a w końcu zabawa na weselu była i spożyło się to i owo
    No i tutaj byś się akurat pomylił! Dość, że się zadeklarowaliśmy, że zrobimy fotki za darmo, jeździliśmy dwa razy (do domu Pani Młodej, do kościoła, na sale, do domu zwolnić pamięć i potem jeszcze raz na zabawe na oczepiny a na wode auto nie jeździ...). W zamian dostaliśmy zimny obiad (po skończonym obiedzie matka młodego się nagle zreflektowała żeby nas poczęstować) nie wspomne o 0,33l wody mineralnej o którą się zresztą sam musiałem upomnieć o 1 nad ranem.... O jakimś torcie, bograczu, kawałku ciasta czy buteleczce weselnej na pożegnanie nie mieliśmy co marzyć. A zdjęcia dostaną naprawde ekstra za sprawą tego Pana:

(Obiecałem mu, że wrzuce tą fotke na forum w momencie gdy ją tylko zrobiłem co powyższym czynie )

O plenerek męczyliśmy ich baaaaaaaaardzo długo i koniec końców pleneru najprawdopodobniej nie będzie.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Zapomnieliście powpychać karty w aparaty po przegraniu??? No ale żeby tak o suchym pysku... hmmmm

Domyślnie

niezlej dlugosci watek sie zrobil...
    wyglada na to ze uda mi sie zalatwic na ten slub (od ktorego watek sie zaczal)
    Tamrona 17-50 ze stalym swiatelkiem (2. ;]
    i tym optymistycznym akcentem chcialbym podziekowac wszystkim ktorzy zabrali glos
    i mam nadzieje ze bede pamietal o wszystkich uwagach ktore tu zamiesciliscie!
    pozdrawiam!
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    nie doradzaj źle. z czasami spokojnie możesz schodzić do 1/30-1/50 a czułość podeniść w d70 do ISO400-640. inaczej, przy krótkich czasch i niskich czułościach nie naświetlisz dobrze tylniego planu. chyba, że kościól jest jasny jak w dzień
    po 1 napisałem jak robiłem ostatnio zdjęcia a po drugie, to porób na weselu podczas tańca zdjęcia poniżej 1/50 to wtedy będziesz wiedział o czym piszę...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Trader Zobacz posta
    po 1 napisałem jak robiłem ostatnio zdjęcia a po drugie, to porób na weselu podczas tańca zdjęcia poniżej 1/50 to wtedy będziesz wiedział o czym piszę...

czytaj ze zrozumieniem - piszę o kościele, nie o weselu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    ten slub jest 23 czerwca wiec jeszcze troche czasu jest...
    sote, jak wrażenia i efekty po ślubie?
    Baw się świetnie absolutnie bez powodu.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Skierniewice

Domyślnie

własnie sam mam nikona d70s + nikkor 18-70 + lampa zewnetrzna , która dokupie. Jak myslicie wyjda mi jakies zdjęcia. Robić w manualu czy na auto.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Skierniewice

Domyślnie

acha ja tez dostałem propozycje zrobienia zdjęć reportażowych ze slubu??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez narcyz47 Zobacz posta
    własnie sam mam nikona d70s + nikkor 18-70 + lampa zewnetrzna , która dokupie. Jak myslicie wyjda mi jakies zdjęcia. Robić w manualu czy na auto.
    Szczerze? Śmieszą mnie takie pytania tutaj... Jakieś zdjęcia na pewno Ci wyjdą, ale o to JAKIE, musisz postarać się TY SAM, nie aparat... Dlaczego pytasz o to, czy robić w automatyce czy manualu? Jeśli ktoś Ci odpowie, że w manualu, to co wówczas zrobisz?
    Bardzo proszę o bardziej sprecyzowane pytania, a jeśli przeczytasz ten wątek od początku, myślę że wiele zostanie Ci wyjaśnione... PZDR!

Domyślnie

MarviN dobrze mówi. poczytajcie a nie zaczynajcie wątek od nowa

Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 910111213 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów