Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Marta

Domyślnie

Tak, modelka zacna, miszcz kadru ze mnie żaden ale moim zdaniem to powinieneś ciac od czubka głowy do konca koszuli

Domyślnie

Modelka ładna, brzucholek mi nie przeszkadza.
    Bardziej ostre światło z prawej i niedoświetlona twarz przez co ciężko o spójność oraz lekki zielonkawy zafarb na twarzy. Nie ta pora lub brak blendy.
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

Belki w głowę... Za to światło na dekolcie fajne, troszkę niżej cała postać i na pięknej buzi by zagrało. Mniejsza o stylizację

Domyślnie

W tak ostrym słońcu, nie wyobrażam sobie, aby modelkę stawiać do światła....
    Dobry wybór z tymi krzakami.
    Nie wiem jakie miałeś warunki, bo wiadome, ludzie będą ględzić, że chcieliby w tle wodospad Niagara albo Rysy.

Dla mnie jest dobrze. Z tym niedopaleniem twarzy to jest troszkę przegięcie , bo bierzecie jako punkt odniesienia ostre światło z prawej.
    Fakt, prawe oko (jej), wygląda jak podbite, ale to można skorygować w postprodukcji. Jeśli to zdjęcie nie jest wyciągane z cienia, to bez problemu (nie wiem jaka matryca), ale +0.3 - 0.7EV można ciągnąć i twarz będzie w sam raz.
    Nie ma co płakać, bo kozaki z D600 ciągli + 4EV, z czarnej plamy wyłaniał się mega jasny obrazek

Brzuszka bym się nie czepiał. Ustawienie modelki bardzo dobre. Nie ma wpadek.

Brawo.
    Ostatnio edytowane przez josephebeloki ; 10-05-2015 o 21:37
    "Nikon"

Domyślnie

Brakuje jedynie trochę światła na twarzy. Ale zdjęcie fajne. Koszula tez świetnie tu pasuje, zarówno do zdjęcia jak i do samej dziewczyny. Brzuszka też nie można się czepiać, bo po prostu modelka stoi tak a nie inaczej, nie widzę tu problemu.
    pozdrawiam
    Tomek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów