Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Wybieg

Domyślnie Wybieg

Bibliotech by Maciek Lulko, on Flickr

Czyli Breslau minimalistycznie.
    D800, T16-28/2.8, N28-70/2.8, S70-200/2.8 OS, S150-600C, S50/1.4A i inne pierdoły

FB WWW

Domyślnie

Jak na minimalistycznie to w oknach wciąż za dużo się dzieje, ale pomijając ten fakt - bardzo fajny kadr. Może bym więcej kontrastu wrzucił, "pobielił" biele.
    PS. Wszedłem na Twoją stronę i wciągnęło mnie. Mocne portfolio. Gratuluję.

Domyślnie

Ascetycznie i geometrycznie przyjemne, dobrze złapana postać. Odbicia gałęzi stanowią dla mnie pewien dysonans, ale to detal. Podoba mi się.

Domyślnie

Dzięki za komentarze!

Właśnie te odbicia tez mi zaburzają kadr (formę), dlatego polowałem wtedy na dwa ujęcia. Drugie mam horyzontalne, ostro cięte. Ale chyba wersja pionowa lepsza. Zresztą, sami oceńcie:

Catwalk II by Maciek Lulko, on Flickr

Ogólnie lubię tą ściankę, jasne kolory, żadnych przeszkadzaczy. Teren Pwr, polecam jakby co
    D800, T16-28/2.8, N28-70/2.8, S70-200/2.8 OS, S150-600C, S50/1.4A i inne pierdoły

FB WWW

Domyślnie

Pion wg mnie lepszy, na drugim za dużo"człowieka", podczas gdy na pierwszym widać jaka ta postać jest mała w porównaniu z budynkiem.

Domyślnie

Dwójka, z akcentem postawionym na "elemencie ludzkim" zupełnie inna niż pierwsza odsłona, gdzie dominowała w moim odczuciu architektura. Na dwójce rytmy i proste formy "wybiegu" pozostają niezmącone.

Uprawnienia umieszczania postów