Szukaj
https://www.fiverr.com
tutaj za 5 dolców wszystko robiąmają też dopłaty- np za wektor. widziałem ofertę 3 propozycje za 5 dolców i 7 za 10kę. taniej wychodzi niż 6pak piwa
![]()
coolpix L29
oj tam oj tam
Jeszcze takie info do założyciela:
Niegdyś przeglądałem prace na tej stronie. Możesz spokojnie ogłosić konkurs i zadeklarować odpowiednią (dla siebie) kwotę i coś tam wybierzesz.
Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
http://corton.pl/ podobne tylko wszystko co z grafiką związane
swoją drogą znacie podobne strony ze zleceniami na fotografię?
coolpix L29
Dzięki tym, którzy już coś wysłali, dodam może bo nie napisałem na początku.
To nie powinno być logo fotograficzne, chcę mieć logo raczej biznesowe, bo na foto nie zarabiam i nie do tego miałoby to służyć.
Z dalszych podpowiedzi - szukam raczej czegoś 'lekkiego'
!Agrest, dmk, MstrG, spiritus Dzięki!
shaolin i thorcik oczywiście też![]()
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
Jeszcze jedna myśl, chyba najprościej byłoby połączyć zwyczajnie te dwie litery, nie mam niestety na razie pomysłu jak, ten wydaje się zbyt oczywisty. Czcionka też najlepsza jaką miał word ale dalej średnia.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
No tą właśnie nie idę, dlatego piszę na forum, takie to sobie sam zrobić potrafię ale to nie to.
Przynajmniej człowiek choć raz ruszy makówką
Po tym ostatnim coś takiego mi do głowy przyszło:
EDIT:
To nie to :/
Muszę poprawić
EDIT2:
Nie wiem czemu tak wkleiło :/
"R" ma być czarne a tło białe. Natomiast tło od "M" ma być czarne a nie takie przytłumione.
EDIT3:
Już poprawne![]()
Ostatnio edytowane przez spiritus ; 28-04-2015 o 22:29
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
Skontaktuj się z nami