Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Drift Mistrzostwa Polski 2015

Kilka driftowych strzałów z zawodów na warszawskim Bemowie. Trochę zawiodłem się na malowaniach samochodów, bo nie były zbyt ciekawe. Tego typu auta powinny być kolorowiaste, pstrokate i z pomysłem graficznym, aby jako całość ładnie się komponowało. Wtedy też ciekawsze fotki wychodzą

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.
    D850 + nikkor 500 f/4 vr
    instagram: frogifly

Domyślnie

W mojej ocenie zdecydowanie zabrakło panoramowania, pokazania jak szybko i efektownie lecą te auta bokiem. Zdecydowanie za statyczny album.

Domyślnie

No takie statyczne te kadry.... Jak na placu szkoły nauki jazdy....

Domyślnie

Dla mnie 1 i 3 najciekwsze. Reszta zbyt statyczna. W drifcie leci się bokiem a nie prosto więc kadry od przodu lub tyłu są mało interesujące.A upalanie autem co ma 700-800 kuni nie jest niczym nadzwyczajnym gdyż robi to na każdym biegu
    D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52

Domyślnie

Wszystko racja, problem tylko był w miejscówce. Praktycznie nie było miejsc, gdzie można by było zrobić jakieś fajne panoramowanie...
    D850 + nikkor 500 f/4 vr
    instagram: frogifly

Domyślnie

Wiem coś o tym
    D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52

Domyślnie

niestety słaby set.
    jak wspomniano wyżej za statycznie chociaż 1 jest bardzo ok No może kadr bym widział nieco inny i w obróbce za bardzo leci w zielony.
    W Piątek lecę na Jastrząb na Drift Masters GP To coś przywiozę. Niestety też jako widz ale powalczę z kadrami

Uprawnienia umieszczania postów