Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Nürnberg

Domyślnie

Ładna praca, plusy za wieloplanowść i atmosferę czasu, czyli fotka o idealnej porze, przez to ładnie kontrastowa bez przepałów.
    Nikon i podróże ...

I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

O ile na pierwszym zdjęciu było dla mnie za dużo ciemnych plam dachów i trochę przytłumione kolory, o tyle z każdym kolejnym podejściem jest coraz lepiej. Dwójka ma bardzo ciekawe światło (czy to świt?), a na 3 jest wg mnie najlepszy kadr (chociaż trochę przeostrzone, ale to już inna sprawa). Niech zgadnę, zdjęcie robione z okna hotelu, czy może to Twoje mieszkanie? Tak czy siak zazdroszczę widoku.

Domyślnie

rzeczywiscie, troche za ostro...scheiße..

Domyślnie

Piękne miasteczko, ale jak na mój gust obróbka jest zbyt stonowana i naturalna (nie licząc wyostrzania . Lubię cukierkowe kolory nocą.
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Domyślnie

miasteczko Nürnberg ma ponad 500 000 mieszkancow

Domyślnie

@sufenta: jakbyś zaszedł do firmy Baumüller to pozdrów Pablo

3 podoba mi sie najbardziej tylko jakis dziwny kolor lamp wyszedł.
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

Na zdjęciu wygląda na co najwyżej 480 tys.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów