prawa ręka kanciasta i plastikowa chyba ostro psuta...
Szukaj
prawa ręka kanciasta i plastikowa chyba ostro psuta...
Dodam niesmiało że mi bardzo podoba się obróbka tego zdjecia.
Jeszcze nigdy nie udało mi się wyjść w taką tonację na zdjęciu![]()
Pozdr. - Grzesiek
Coz mam powiedziec , jezeli zachwycam sie pracami Stig'a, ktory zachwycil sie Twoja praca ... rewelacja.
Qr... ale bryka...
Ofkors wypas wszystko - stig się czepia ale to na siłę![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
trochę dźiegdziu - tak to się chyba pisze - do tej beczki miodu
Celem takiej fotografii jest stworzenie atmosfery luksusu, pokazanie stylu życia osiągalnego specjalnie dla posiadaczy danego towaru. Przy takich założeniach - diabeł tkwi w szczegółach, nie - w szczególikach - jeśli absolutnie wszystko nie będzie zgrane perfekt cały wysiłek moim zdaniem idzie na marne.
Do wszystkich uwag - najbardziej kompletną i rzeczową ich lista dał STIG - dołożę jeszcze jedną. Przeszkadza mi chaos we włosach modelki to pierwsza rzecz na którą zwracam uwagę patrząc na to zdjęcie.
Rozumiem zachwyty kolegów, dla których Twoje zdjęcie i duży niezaprzeczalnie wysiłek organizacyjny niezbędny do tego by powstało jest tymczasem zadaniem ponad wyobrażenie, ale dla mnie to raczej dobry skrypt do tego co mogło by powstać.
Jeśli to prywatna fotka Basi spotkanej pod Biedronką kiedy wyszła po bułeczki - zgłaszam swój post do usunięcia
POZDRAWIAM
myślę co piszę
wow... brak słów - swietne zdjęcie
D7200
Świetne zdjęcie. Ekstra.
Nie zgadzam się ze Stigiem, że ręka pomiędzy kolanami wygląda żle, imo tak jest bardzo
zmysłowo, natomiast drugą dłoń bym widział na hamulcu ręcznym, a okulary we włosach.
troche mnie zatkało... prosto z gazetkisterylne.
Mi podoba się bardzo.Twarz za plastykowa ale niestety taka jest teraz fotografia reklamowa-słodka i landrynkowata.Dlatego dziewczyny przestały o siebie dbać bo jest PhotoShop.![]()
Skontaktuj się z nami