Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 44

Wątek: Basia..

Domyślnie

prawa ręka kanciasta i plastikowa chyba ostro psuta...

Domyślnie

Dodam niesmiało że mi bardzo podoba się obróbka tego zdjecia.
    Jeszcze nigdy nie udało mi się wyjść w taką tonację na zdjęciu
    Pozdr. - Grzesiek

Domyślnie

Bardzo, bardzo fajne.

Domyślnie

Coz mam powiedziec , jezeli zachwycam sie pracami Stig'a, ktory zachwycil sie Twoja praca ... rewelacja.

Domyślnie

Qr... ale bryka...
    Ofkors wypas wszystko - stig się czepia ale to na siłę
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

trochę dźiegdziu - tak to się chyba pisze - do tej beczki miodu
    Celem takiej fotografii jest stworzenie atmosfery luksusu, pokazanie stylu życia osiągalnego specjalnie dla posiadaczy danego towaru. Przy takich założeniach - diabeł tkwi w szczegółach, nie - w szczególikach - jeśli absolutnie wszystko nie będzie zgrane perfekt cały wysiłek moim zdaniem idzie na marne.
    Do wszystkich uwag - najbardziej kompletną i rzeczową ich lista dał STIG - dołożę jeszcze jedną. Przeszkadza mi chaos we włosach modelki to pierwsza rzecz na którą zwracam uwagę patrząc na to zdjęcie.
    Rozumiem zachwyty kolegów, dla których Twoje zdjęcie i duży niezaprzeczalnie wysiłek organizacyjny niezbędny do tego by powstało jest tymczasem zadaniem ponad wyobrażenie, ale dla mnie to raczej dobry skrypt do tego co mogło by powstać.
    Jeśli to prywatna fotka Basi spotkanej pod Biedronką kiedy wyszła po bułeczki - zgłaszam swój post do usunięcia

POZDRAWIAM
    myślę co piszę

Domyślnie

wow... brak słów - swietne zdjęcie
    D7200

Domyślnie

Świetne zdjęcie. Ekstra.

Nie zgadzam się ze Stigiem, że ręka pomiędzy kolanami wygląda żle, imo tak jest bardzo
    zmysłowo, natomiast drugą dłoń bym widział na hamulcu ręcznym, a okulary we włosach.
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

troche mnie zatkało... prosto z gazetki sterylne.

Domyślnie

Mi podoba się bardzo.Twarz za plastykowa ale niestety taka jest teraz fotografia reklamowa-słodka i landrynkowata.Dlatego dziewczyny przestały o siebie dbać bo jest PhotoShop.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów