Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Astro_&_krajobrazowo

Witajcie,

Zapraszam na kilka nocnych kadrów jakie dane mi było zarejestrować podczas wypadu w Karkonosze. Zupełnie przypadkiem post factum dowiedziałem się, że udało mi się uwiecznić na 1 i 2 zdjęciu spotkanie Wenus z Siedmioma Siostrami.

1.

2.

3.

Domyślnie

Kadrowo wybieram 1 ale trójeczka ma lepsze nocne niebo, takie jak być powinno. Ciekawe prace
    Nikon i podróże ...

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Lodzio miodzio Pozazdrościć widoków

Domyślnie

Widzisz avatar Dex-a...? Taki sam wyraz twarzy mam! Well done!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Dzięki za komentarze

@Sebastianito - w Szkocji wprawdzie trudno o bezchmurne niebo ale jakby się już trafiło to na tle jakiegoś zamczyska Droga Mleczna musiałaby się pięknie prezentować.

Domyślnie

Po długim namyśle jednak 1. za kadr i grę świateł, choć nie wiem, czy nie dałoby się jeszcze popracować nad pochylonymi drzewami.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krunz Zobacz posta
    Dzięki za komentarze

@Sebastianito - w Szkocji wprawdzie trudno o bezchmurne niebo ale jakby się już trafiło to na tle jakiegoś zamczyska Droga Mleczna musiałaby się pięknie prezentować.
    Wczoraj była mega zorza... a ja, bez aparatu i auta, ale już niedługo to się zmieni!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Uprawnienia umieszczania postów