Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Studyjne 11

Domyślnie Studyjne 11

Witam

Trochę zmniejszyłem częstotliwość ale dalej działam w tematyce studyjnej więc zapraszam na kolejne moje fotopstryki będę wdzięczny za opinie im bardziej szczere oczywiście tym lepiej.

1.

2.

3.

kupa sprzętu i brak talentu

Domyślnie

naprawdę nic mi nic ie napisze o tych fotkach ?

Domyślnie

moze koledzy i kolezanki az zamarli z wrazenia.. tak jak ja. 1. i 2. jak z bajki. P.S. tania opaska troche psuje, ale jest na zdjeciu tak duzo dobrego, ze tego "troche" nie widac.
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 19-04-2015 o 16:24
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Jak trzeba będzie napisać, że "krzywo", "zły balas bieli", "nieostre, GO uciekła", "ucięte" czy inne to dostaniesz komentarz. Co coś bardziej kreatywnego to bym nie liczył

Mnie najbardziej podoba się 2, ale to ze względu na kadrowanie. Ogólnie wszystkie są fajne, tak okiem amatora.
    Skóra wyszła taka z PS czy dziewczyna ma taką naturalnie?

Domyślnie

no to spoko cieszę się że warto było popracować, co do skóry to owszem była obrabiana ale nie jakoś tam super generalnie modelka miała dobrą cerę tylko tonami się bawiłem, i faktycznie opaska kosztowała 9 zł

Domyślnie

Ja tam zawsze z niecierpliwością czekam na koleje "studyjne". Ty razem również mi się podoba. Najbardziej 2 - ale to pewnie przez te oczy
    OM-D 10 Mk II

Domyślnie

Mi najbardziej podoba się modelka

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
    Zenit ET, Nikon F 60, Nikon N80, Nikon D80, Nikon D7100 + Sigma 17-50 2,8

Domyślnie

Dla mnie najlepsza jest 3 Może przesadzam, ale na 1 bym mniej wygładził twarz. Ale wszystkie 3 na +
    D610, T17-35, 28/35/50/85, N70-210, SB800, zbieram resztę

Domyślnie

Przy pierwszym zdjęciu nie podoba mi się ucięta głowa, ostrość kolor-pierwsza klasa, drugie..hmm te gałki oczne jakby trochę za białe, poza tym zdjęcie rządzi, bardzo ładne. Natomiast trzecie, zastanawiam się czyje to ręce. Ogólnie, bardzo fajne zdjęcia

Domyślnie

Dla mnie 2 naprawdę super podoba się.
    Tylko bym troszkę ten bałagan z włosami poprawił

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów