Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: miasto

Domyślnie

dziękuję za uwagi, biorę do przemyślenia

w realu pan sobie śpiewał piosenkę i gestykulował ręką
    D600 |Sigma A 1.4/35 | Pentacon 1.8/50 | Helios 2/58

Domyślnie

Tylko nie przymysliwuj sobie za duzo- krytyka prawdziwgo krytyka (na codzien zatrudnionego na etacie akwizytora) wygladalaby tak: "tonalna glebia ziemistych kolorow po lewej stronie a wiec po tej stronie gdzie jest serce kaze nam myslec o smierci, co jest alogiczne gdyz poziome wibracje drogi tworza synergiczne junction ze wczesnymi dzielami ("faza ziemista".. ach..faza ziemista...) Jean Paul Vallery ( a moze Borysa Viana?) a wiec zyciem. Nie sposob tez nie myslec o Marcu Chagall i paroxyzmie kolorow kubistow- blekit to jaspis jednej z 12 bram niebianskiego Jeruzalem i w tym sensie Mezczyzna W Niebieskiej Tunice bylby archetypem archaniola Gabriela a caly obraz metamorfoza zycia po smierci lub zmartwychwstania.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

mamma mia !!! masz talent
    ten tekst będę "przemyśliwywała" do emerytury
    chociaż nie jest źle,o Chagall'u mogę coś powiedzieć- do dziś jestem pod wrażeniem wystawy w MN w Krk -szczególnie ultramaryna na jego płótnach zrobiła na mnie wrażenie...które mam nadzieję kiedyś uzyskać na fotach

BTW Czy malarstwo/ grafika tak bardzo (o ile w ogóle) różnią się od focenia?

Domyślnie

Bardzo sie roznia-pan malarz po krotkim instruktarzu wykona zdjecie swojego obrazu a pan fotograf nie namaluje swojego zdjecia . To troche jakbys porownywala pania Madonna (te spiewaczke z U.S.A.) z pania Montserrat Caballé . Albo Mozarta z JayZ. Tu takze obowiazuje zasada: you get what you paid for: pan Gursky i jego Rhein II http://www.stilpirat.de/das-teuerste...rsky-rhein-ii/ (nota bene: bardo mocno opracowany) nigdy nie osiagna ceny bohomazow pana Pollock'a. Ustawisz kamere na statywie, statyw z kamera na brzegu morza, poczekasz na zachod slonca i juz masz wybitne zdjecie. Albo nakrecisz na kamere 35 mm Zeiss'a, wykonasz zdjecie lizacego swoje jajka psa na tle smietnika i "ahtystycznie" usposobieni alternatywni "ahtysci" zmysly z zachwytu postradaja.
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 14-04-2015 o 16:38
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

a jednak są podobni - zarówno pan malarz jak i pan fotograf mają szaleńczy błysk w oku i delikatnie mówiąc "bzika"

Domyślnie

Od dzisiaj mam nowa tapete - oczywiscie z nr 1. Niesamowite wrazenie...

Domyślnie

dzięki

zaraz trzeba się pozbierać do pracy, więc może tramwaj?

Domyślnie

mam nadzieję, że nie przesadziłam z rozmiarem i admin mi głowy nie urwie...

4)
    Ostatnio edytowane przez dora ; 15-04-2015 o 06:33

Domyślnie

Mi się podoba.

Domyślnie

Kurde no - dobre to. Takie inne. Zgadzam się z Sufentą w całej rozciągłości
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów