Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: miasto

Domyślnie miasto

w poszukiwaniu innego klimatu,
    poproszę o ocenę

1)

2)
    D600 |Sigma A 1.4/35 | Pentacon 1.8/50 | Helios 2/58

Domyślnie

bardzo pieknie. szkoda, ze "like'ow" nie ma. jestes na flickr? P.S. wlasnie ukradlem twoj pomysl na obrobke
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 14-04-2015 o 13:50
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

bardzo dzięki wielkie,
    ale...czy aby nie przasadzona obróbka?

Domyślnie

ogladam twoje zdjecia na nienajlepszym monitorze w pracy- moim zdaniem nie. jesli mial byc grunge. troche starszy pan na 2. nie pasuje, ale poza tym super. poddaj zdjecia miedzynarodowej ocenie na flickr- szczegolnie 1. EDIT- wszystko jedno jak ten styl nazwiemy- 1. jest super. gratuluje.
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 14-04-2015 o 13:57
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

1 to mój faworyt, zaprzestałam na jakiś czas tego typu fotek, bo za dużo krytyki było
    flickera nie mam (jeszcze)

Domyślnie

wez pod uwage kto krytykuje i co sie podoba 1. jest super (wspomnialem juz to kiedys? )- slupki, samochody na ulicy- wszystko ladnie prowadz wzrok wglab zdjecia. no i mezczyzna maszerujacy w wyznaczonym przez ulice kierunku! symfoniczne wrecz ujecie. jeszcze dzis, zaraz, zaloz konto na yahoo a potem na flickr- nie kosztuje nic a zabawa przednia. daj nastepnie znac jak cie mozna znalezc (na flickr).
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 14-04-2015 o 14:07

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Jedynka wyborna.

Domyślnie

dzięki

Domyślnie

ośmielona, pokażę jeszcze jednego faceta w pionie,
    czy kolor, który ma wydobyć mężczyznę z tła nie jest zbyt sztuczny (kiczowaty) ?

3)
    Ostatnio edytowane przez dora ; 14-04-2015 o 14:30 Powód: skleroza

Domyślnie

Caly styl jest sztuczny wiec kolor odzienia pana ladnie pasuje stwarzajac przez swoja "zywosc" ladna dynamike z tlem. Na tym zdjeciu jednak troche za duzo textury a pan-w-niebieskim wykonuje gest reka jakby mowil do fotografa: "wez przestan- nie rob mi zdjecia!" to mi przeszkadza- styl jest odrealniony a ten gest jest bardzo realny bo kaze myslec o realnym fotografie.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów