Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Narzeczona

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Narzeczona

Na pożarcie wilkom rzucam swoją narzeczoną. Mnie do "perfekcji" przeszkadza kosmyk włosów nad lewym okiem, ale z nieładem reszty może i to się komponuje w całości.

OM-D 10 Mk II

Domyślnie

Takie rozczochranie było zamierzone czy przypadkowe? Dużo pojedynczych włosów odstaje co mi osobiście się nie podoba. Brakuje też ostrości na zdjęciu jak i cięcie u góry jest dziwne... albo więcej, tak aby zwrócić większą uwagę na oczy albo wcale. Ogólnie fotka sprawia sympatyczne wrażenie, co na pewno jest w dużej mierze zasługą modelki

Moim amatorskim zdaniem.

Domyślnie

Pogodna, wesoła i urocza osoba... Rozczochranie postrzegałbym jako zaletę - Twoje życie nie będzie mierzone linijką tudzież czarą goryczy.

Zdjęcie pokazuje duszyczkę, ale ma sporo mankamentów. Modelka ratuje sytuację.

Domyślnie

Narzeczona dziękuje za ciepłe słowa, a fotograf-amator prosi o wskazówki i rady jak wystrzec się tych (czyli których) mankamentów. Na niższych poziomach wtajemniczenia nie dostrzega się niektórych błędów, dlatego będę wdzięczny za oświecenie

Pozdrawiam
    OM-D 10 Mk II

Domyślnie

Piękna Kobieta i piękne zdjęcie. Trochę jakby nad głową więcej było - byłoby super. To zdjęcie w klimacie przypomina mi portrety z lat 70-80 - własnie oświetleniem i delikatnym zmiękczeniem. Ale potraktuj to jako komplement bo zdjęcie - niby zwykły portret - robi wrażenie. Uczucie i ciepło biją z oczu modelki.

Domyślnie

Bardzo fajne i naturalne zdjęcie.
    Poprzednicy wyczerpali temat, nie zgodzę się tylko z tym dodawaniem miejsca nad głową, mi takie cięcie pasuje.
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Jeśli chcesz, żebyśmy wytknęli mankamenty, zamieść zdjęcie tej samej dziewczyny ale wkurzonej. Wtedy będzie można wytknąć to i owo, bo obecnie uśmiech widoczny w kadrze odbiera nam argumenty...

Domyślnie

Nie wiem czy mi się wydaje albo ślepnę, ale chyba trochę ostrości na oczach brakuje.. (obróbkowo tu można podziałać) choć to nie przeszkadza bo modelka robi zdjęcie
    D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
    http://500px.com/arekkruszka
    FB MM

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ned Stark Zobacz posta
    Nie wiem czy mi się wydaje albo ślepnę, ale chyba trochę ostrości na oczach brakuje.. (obróbkowo tu można podziałać) choć to nie przeszkadza bo modelka robi zdjęcie
    Szczerze to zapomniałem po prostu podbić "przejrzystością" na oczach Ostrzone było ręcznie Heliosem na LV, aczkolwiek stałem się uchwycić odpowiedni moment.
    OM-D 10 Mk II

Domyślnie

Lepsze kadrowanie, ostrość na oczach i podbarwione nieco szafirem. Lepiej?

OM-D 10 Mk II

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów