Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Rallye Eger

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Rallye Eger

Kilka zdjęć z wycieczki na Węgry. Zdjęcia tylko z oesów. Brak serwisu, startu, mety bo nie było założenia tam jechać, a i nocowanie przy trasie nie pozwalało na wyjazdy z odcinków.

Zdjęcia z logiem, z picassy, bo nie jestem w domu oraz zdjęcia mogą być lekko nieostre.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    1.
    www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"

Domyślnie

Najbardziej podoba mi się 2 mimo że chciałbym zobaczyć trochę więcej na dole. 6 też fajne.
    Jaka jest ranga tego rajdu?

Domyślnie

Fajne kadry. Szkoda ze nie ma danych Exif
    D750; D300s; D90; N80-200 f/2.8 N35F/1.8 N17-55 f/2.8 N85 f/1.8 N24-70 f/2.8

Domyślnie

Moim zdaniem dwójka jest najlepsza... Świetny, wieloplanowy i dynamiczny kadr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lackyd Zobacz posta
    Szkoda ze nie ma danych Exif
    a do czego Ci exif? Co chcesz wiedzieć to Ci napiszę? Czasy? Przysłona? Czasy różne od 1/160 i krótsze, przysłona dostosowana do czasu. Tryb M.

Cytat Zamieszczone przez esperal Zobacz posta
    Jaka jest ranga tego rajdu?
    Mistrzostwa Węgier połączone z mistrzostwami Słowacji

Domyślnie

Odrobinę dłuższe czasy i byłoby super, trochę brakuje panoramowania i mocniejszego rozmycia, choćby kół, na niektórych są zatrzymane prawie w miejscu.

Dwójka świetna
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Dłuższe czasy? Przykro mi, ale nie. Dłuższe czasy to można zastosować przy panoromaniu w 100% z boku auta. Przy mniejszym kącie czasy dłuższe niż 1/125 i to zależy jak szybko auto jedzie i jak daleko jestes. Np. na 6.tce koła nie mogą się kręcić, bo gość na blokach ratował się przed rowem.

milon87
    Gość

Domyślnie

zdjęcia 2 i 8 najlepsze według mnie

Domyślnie

7 szkoda trochę moim zdaniem. Nie wiem jak tam dalej droga leci, ale jak byś kadr przesunął mocno w prawo, tak żeby samochód znalazł się w mocnym punkcie, to byłoby świetne zdjęcie. A tak to wzrok się skupia na rowie pełnym liści.
    2, 4, 6 najlepsze według mnie.

Uprawnienia umieszczania postów