Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: "Polin"

Domyślnie "Polin"

Witam i pozdrawiam.

Domyślnie

Mam mieszane uczucia- moze kolorowe (ale monochromatyczne) byloby lepsze, moze kwadratowe- sam nie wiem, ale raczej ladnie niz nieladnie.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Dzięki za wpis. Na kadr kwadratowy nie miałem pomysłu, elementy dołu i góry wydają mi się tutaj istotne. Co do koloru to miałem wrażenie, że "przysłania" światło (tonalność), nie mocno, ale jednak. Dla zobrazowania:

Domyślnie

kwadratowy rzeczywiscie nie, ale wersja barwna bardziej mi sie podoba.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

I ja będę za kolorem. Ładnie pokazany kształt, jasne zdjęcie, trochę w tej delikatnej kompozycji rażą te kanciaste okienka. Z jednej strony są mocniejszym akcentem, z drugiej same w sobie nie są na tyle atrakcyjne aby odciągać wzrok od subtelnych kształtów na reszcie zdjęcia.

Domyślnie

Kurcze, fajne, pobudza wyobraźnię. Najbardziej mi się podoba obrócone o 90 stopni w lewo. Dwójka mi pasuje bardziej, jedynka wygląda trochę jak szkic, choć to też ma swój urok
    ['O]

Domyślnie

Oba do mnie przemawiają, świetny obiekt i kadr.

Domyślnie

pobudza wyobraźnię
    jestem już na etapie Beksińskiego, btw 1-ka jak z budżetowego katalogu wystawy
    2-ka jak z wystawy
    a propos Beksińskiego - wyobraziłem sobie mniej lub bardziej zakrwawiony bandaż na
    czole (tej twarzy, którą widzę), ale na tychmiast sam się skarciłem
    - tak jest lepiej
    D5k/N18-105VR/N70-300VR/N85makro/S10-20/4-5,6/Di622MII

Domyślnie

Dobrze pokazane, dla mnie jedynka super, prawie jak szkic olowkiem.

Domyślnie

Dziękuję za opinie.

Inny kadr:

3.

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-10-2025 o 12:20 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów