Szukaj
Mam mieszane uczucia- moze kolorowe (ale monochromatyczne) byloby lepsze, moze kwadratowe- sam nie wiem, ale raczej ladnie niz nieladnie.
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Dzięki za wpis. Na kadr kwadratowy nie miałem pomysłu, elementy dołu i góry wydają mi się tutaj istotne. Co do koloru to miałem wrażenie, że "przysłania" światło (tonalność), nie mocno, ale jednak. Dla zobrazowania:
kwadratowy rzeczywiscie nie, ale wersja barwna bardziej mi sie podoba.
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
I ja będę za kolorem. Ładnie pokazany kształt, jasne zdjęcie, trochę w tej delikatnej kompozycji rażą te kanciaste okienka. Z jednej strony są mocniejszym akcentem, z drugiej same w sobie nie są na tyle atrakcyjne aby odciągać wzrok od subtelnych kształtów na reszcie zdjęcia.
Kurcze, fajne, pobudza wyobraźnię. Najbardziej mi się podoba obrócone o 90 stopni w lewo. Dwójka mi pasuje bardziej, jedynka wygląda trochę jak szkic, choć to też ma swój urok![]()
['O]
jestem już na etapie Beksińskiego, btw 1-ka jak z budżetowego katalogu wystawypobudza wyobraźnię
2-ka jak z wystawy
a propos Beksińskiego - wyobraziłem sobie mniej lub bardziej zakrwawiony bandaż na
czole (tej twarzy, którą widzę), ale na tychmiast sam się skarciłem
- tak jest lepiej
D5k/N18-105VR/N70-300VR/N85makro/S10-20/4-5,6/Di622MII
Dobrze pokazane, dla mnie jedynka super, prawie jak szkic olowkiem.
Dziękuję za opinie.
Inny kadr:
3.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-10-2025 o 12:20 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Skontaktuj się z nami