tak, zdaje sobie z tego sprawe, ze zawsze sa jakies wyjatki, ale nie sposob je opisac.. co wiecej, nie raz to o czym pisze jest marginesem a znaczna wiekszosc prezentuje postawe radykalnie inna niz ja opisalem... wiem o tym... ale musialem to napisac, bo bym nie zasnal

byc moze sposob w jaki postrzgam to i o wo jest bledny.. kurcze.. w koncu dlaczego ja mam miec racje a nie inni? ja to nie Kopernik i nic madrego nie pisze ot takie tam 3po3 pozna wieczorowa pora..

mysle, ze jesli bedziecie czytali post powyzej bez emocji, zrozumiecie o co mi chodzi.. ale z 2giej strony, nie oczekuje oceny na chlodno.. byc moze kilka osob zareaguje emocjonalnie... ale no coz... jestem na to gotow chyba..

PS. co do systemow - to chyba kwestia indywidualna... to moj 3ci system.. trzeci jesli by brac pod uwage spory zestaw osprzetu... i jestem swiadom tego, iz zapewne nie jest to ostatni system... zanim pojawil sie D7D myslalem sporo o nim.. bo mial to byc naprawde swietny aparat.. przynajmniej z zalozen... ale minolta nie zaszokowala mnie... wiec jest nadal co jest.. na 20D sie nie przesiadam bo nic mi to nie da.... wie czekam na wiosne... na D200