masz racje... ja tylko stwierdzilem fakt na podstawie wlasnych obserwacji.. jak bedzie w praktyce zobaczymy, choc wydaje mi sie ze wlasnie bedzie tak jak na samplach
Szukaj
masz racje... ja tylko stwierdzilem fakt na podstawie wlasnych obserwacji.. jak bedzie w praktyce zobaczymy, choc wydaje mi sie ze wlasnie bedzie tak jak na samplach
Oczywiście. Pojęcie ładny, brzydki jest względne i zależy tylko od nas![]()
Pozdrawiam
Tomek
Nikon znowu dostaje po d...
Canon EOS-1Ds Mark II
Sensor • 36 x 24 mm CMOS
• 16.7 million effective pixels
nie spać , nie spać , co z tym D200?????????????
Póki co mam D70 i jestem baaardzo zadowolony i jeszcze długo będę.
Jak kiedyś będę zmieniał puszkę, to się wtedy będę zastanawiał, który ma więcej "effective pixels" i czy to będzie miało dla mnie jakiekolwiek znaczenie.
I tak i nie. 1Ds MII jest w swojej klasie cenowej bezkonkurencyjny. Podobnie jak D2x w swojej. Nie zapominajcie ze D2x kosztuje polowe tego co 1Ds MII a jest to w zasadzie korpus zdecydowanie bardziej "elastyczny" Na cos takiego wlasnie czekalem, zapowiada sie swietnie.Zamieszczone przez Anonymous
Kaleid... masz racje... w swojej klasiecenowej jest bezkonkurencyjny
bo w tej klasie cenowej nic nie maoprocz 1Ds
i powiem teraz glosno i wyraznie... UWAZAM ZE TO SUPER APARAT !
tak na wszelki wypadek zeby ktos sie znowu mnie nie czepil
Dzieku icemaster - akurat potrzebowałem dzisiaj zdjecia z motylkami - a to mi bardzo przypasowało do moich potrzebZamieszczone przez icemaster
![]()
(I nie ma dla mnei znaczenia jakim aparatem jest zrobione)![]()
pozdrawiam Sebastian
wierz mi ze dla mnie tez...
chyba musze przestac wyszukiwac jakichs nowinek i przestac wypowiadac swoje zdanie , bo wszystko jest jakos dziwnie zle odbierane
Wierze kiedyś łykałem wszelkie nowinki komputerowe - to się nazywa głód wiedzyZamieszczone przez icemaster
![]()
pozdrawiam Sebastian
nie widze w tym nic zlego.... chce wiedziec co sie dzieje.....
przeciez nie mowie ze zbieram na 1ds mark II![]()
![]()
Skontaktuj się z nami