Close

Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 91

Wątek: EOS 1Ds Mark II

Domyślnie

ale czego nie odpuszcze? no dobra.. od dzis olewam twoje posty.. nie ma sprawy..

od-pu-szczam :P

.. bo to chyba jedyne wyjscie - ja do ciebie pisze, a ty ze na ciebie najezdzam... dzizaz... gozej niz w przedszkolu..

Domyślnie

Czacha, Iceman ja juz wiem. WY SIE PO PROSTU NIE ROZUMIECIE Dajcie sobie spokoj i postarajcie sie spojrzec na swoje posty z troche innej strony. Ja obu Was czytam z zainteresowaniem. Kazdy post z wyjatkiem poza merytorycznych, ktorych niestety sporo generujecie, KOSZTEM MIEJSCA NA MOIM DYSKU

Domyślnie

od jakiegos czasu to samo proponuje....

Domyślnie

Ja chciałbym tylko dodać że Ice w poście D70 vs. 300D (zalozonym notabede przezemnie na cyber...) dosc ladnie sie zachowywal.Owszem bardzo obstawal przy swoim sprzecie ale jako obserwator ktory obserwowal ta cala konwersacje moge powiedziec ze nietyle co mnie naklonil co dal do myslenia.Wielki dzieki mu za to gdyz skierowalem sie na dobra droge.Ja to wogole nierozumiem.Chyba tylko Czacha pisze na forum Nikona.Czy ktos stad stuka u nich??NIedlugo dojdzie do tego ze niebedzie mozna wchodzic z pewnymi osobami w potyczki slowne bo bedzie to uwazane odrazu za obraze itd. itp. Szok.Pozdro Icemaster
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Domyślnie

adik, napisz tego posta teraz w wersji dla canoniarza bo nie rozumiem puenty.. :P

Domyślnie

I o to wlasnie chodzi.
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Domyślnie

To bardzo fajnie że nowe aparaty są coraz lepsiejsze, ceny Ido w dół, technikka do przodu, i jest Byczo.. kaczo i ślimaczo.

Nie trzeba się gorączkować, i robić wielkie Halo, z dyskusji, bo zamiast pisać na temat, zajmujemy się wątkiem Ice - czacha. A to imho bez sensu.

JEśli idzie o porównanie d2x i przyszłego 1ds mk II ... to ciężko cokolwiek mówić póki nie zobaczymy ceny obydwu modeli.

Kurna balas.

Anonymous
    Gość

Domyślnie

Witajcie,
    trochę się dziwię, co robię w tym zakątku Klubu, bo jak do tej pory całe moje cyfrowe cykanie ograniczyło się do tygodniowej zabawy "5" minolty... Ale skoro się już zaczytałem, to wrzuce i swoje trzy grosze.
    Grosik nr 1.: Po co licytować sie parametrami? Robiłem zdjęcia kilkoma body i dla mnie o wiele istotniejsze jest jak równo i konsekwentnie aparacik naświetla, a nie jego ekstremalne możliwości, które i tak rzadko się wykorzystuje.
    Grosik nr 2.: Bardzo popieram Adminka w toku myślenia: "cieszmy się z coraz fajniejszych zabawek konkurencji - nikon szybciej będzie musiał zrobić nam dobrze..."
    Grosik nr 3.: Cały czas mam nadzieję, że NIKON to nie sekta, bo zawsze warto poznać poglądy i wymienić doświadczenia z Czachowatymi i resztą świata.

PS:
    Nie trzeba mnie traktować poważnie, bo człowiek który mnie zaraził fotografią to odwieczny Canonier. Bez komentarza.

Domyślnie

no i znowu wysmarowałem elaborat i pozostałem anonimowy...

To wyżej, to ode mnie.
    Pozdrawiam, Adam.

F80 | Nikkor 28 f/2.8 AIS | Nikkor 35-70 f/2.8D | Tokina 70-210 f/4 | Sunpak PZ 4000 AF

Domyślnie

Skonczmy juz *******y ( ) personalne. Ulubiony przez jednych i znienawidzony przez innych serwis, podal juz dane: http://www.dpreview.com/articles/canoneos1dsmkii/

Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów